Nieuw op Netflix: nieuwe films en series geselecteerd door Vogue

Van het nieuwe seizoen van Dark tot de nieuwste Originals en films – dit is er allemaal nieuw op Netflix.

people, fashion, victorian fashion, adaptation, stock photography, tourism,
Courtesy Little Women

Soms zie je door de bomen het bos niet meer op Netflix, en lijkt het alsof je steeds maar weer dezelfde opties voorgeschoteld krijgt op basis van je kijkhistorie. Maar geen paniek: Vogue selecteert wekelijks de nieuwste door Netflix geüploade films en series die je echt wil zien. Wat is er allemaal nieuw op Netflix in december 2020 en wat waren de hoogtepunten van de afgelopen maanden? Van net verschenen Netflix Originals tot klassiekers, er is voor ieder wat wils.

Dit is er nieuw op Netflix

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Seaspiracy

Nu beschikbaar
Documentaire

Dacht je na het zien van Octopus Teacher dachten al twee keer na voordat je squid bestelt - hou dan je hart vast voor Seaspiracy. In deze confronterende documentaire word je meegenomen in de - zeer nare - wereld van de visserij. Een must watch.

2 Canine Intervention

Nu beschikbaar
Reality

Was je vroeger ook niet weg te slaan bij National Geographics Dog Whisperer Cesar Milan? Dan is Canine Intervention je go-to serie van het moment. Voor hondentrainer Jas Leverette is geen ras, hond of gedrag te gek - hij weet er altijd mee om te gaan. Indien je een hondenliefhebber bent: pak de tissues er maar bij.

3 ¿Quién mató a Sara?

Nu beschikbaar
Drama

In ¿Quién mató a Sara? oftewel Who Killed Sara? word je meegenomen in het meeslepende verhaal over de moord op Sara. Hoofdpersoon Alex is namelijk vastberaden om wraak te nemen en wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.

4 The Irregulars

Nu beschikbaar
Horror

Een reeks bovennatuurlijke misdaden in het Victoriaanse Londen wordt onderzocht door een groep buitenbeentjes, in opdracht van Dr. Watson en niemand minder dan Sherlock Holmes.

5 Bad Trip

Nu beschikbaar
Comedy

Klaar om van je stoel te vallen van het lachen? Toegegeven, de grappen in Bad Trip zijn soms erg flauw en schunnig, maar daardoor niet minder grappig. Zie het als een mix tussen The Hangover en Jackass.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix