Nieuw op Netflix: nieuwe films en series geselecteerd door Vogue

Van het nieuwe seizoen van ¿Quién mató a Sara? tot de nieuwste Originals en films – dit is er allemaal nieuw op Netflix.

nieuwe films en series netflix
NETFLIX

Soms zie je door de bomen het bos niet meer op Netflix, en lijkt het alsof je steeds maar weer dezelfde opties voorgeschoteld krijgt op basis van je kijkhistorie. Maar geen paniek: Vogue selecteert wekelijks de nieuwste door Netflix geüploade films en series die je echt wil zien. Wat is er allemaal nieuw op Netflix in juni 2021 en wat waren de hoogtepunten van de afgelopen maanden? Van net verschenen Netflix Originals tot klassiekers, er is voor ieder wat wils.

Dit is er nieuw op Netflix

Advertentie - Lees hieronder verder
1 I Am All Girls

Film
Mysterie/Duiste

Een meedogenloze rechercheur en een moordenaar treffen elkaar in een gezamenlijk doel: het ontmantelen en ontrafelen van een machtig kinderhandelsyndicaat.

2 Lucifer

Serie
Fantasie/comedy/drama

In Lucifer keert de duivel (Tom Ellis), Lucifer Morningstar, terug naar de aarde. Hij gaat naar Los Angeles en opent een nachtclub. Hij raakt betrokken bij een moordzaak met rechercheur Chloe Decker en wordt consultant bij de Los Angeles Police Department. Voor part 2 van seizoen 5 keert Lucifer terug naar de normale wereld om Chloe (Lauren German) voor zich te winnen.

3 The Woman in the Window

Film
Psychologische thriller
Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie

Een psychologe leidt aan serieuze pleinvrees. Vanuit haar eigen veilige huis bespiedt ze de buren aan de overkant. Haar huis lijkt veilig totdat ze getuigt van een moord aan de overkant. Niets lijkt meer te zijn wat of wie het was. Wie spreekt de waarheid?

4 ¿Quién mató a Sara?

Serie
Drama

In ¿Quién mató a Sara? oftewel Who Killed Sara? word je meegenomen in het meeslepende verhaal over de moord op Sara. Hoofdpersoon Alex is namelijk vastberaden om wraak te nemen en wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader. Na een succesvol seizoen één is nu ook seizoen twee op Netflix verschenen.

5 American Made

Film
Misdaad/Comedy
Waargebeurd

Een drugssmokkelende piloot wordt door de CIA gerekruteerd als informant. Hij gebruikt vervolgens zijn contacten bij de overheid om cocaïne te smokkelen voor Pablo Escobar.

6 Startup

Serie
Misdaad/Thriller

Izzy Morales (Otmara Marrero), die de wereld wil veranderen, werkt in Miami aan de cryptomunt van de toekomst: de GenCoin. Ze vormt een team met bankier Nick Talman (Adam Brody) en gangster Ronald Dacey (Edi Gathegi). Nog voor ze een cent verdiend hebben, krijgen ze te maken met hackers, louche investeerders en een gevaarlijke FBI-agent, Phil Rask (Martin Freeman).

7 Penguin Bloom

Film
Ontroerend/Waargebeurd
Naomi Watts

Penguin Bloom volgt Sam Bloom, een jonge moeder wiens wereld op zijn kop wordt gezet nadat ze door een bijna fataal ongeluk niet meer kan lopen. Terwijl ze leert zich aan te passen aan haar nieuwe leven, vindt ze troost en hoop in een kleine ekster genaamd Penguin, die wordt verzorgd door haar familie.

8 Elite

Serie - Seizoen 4 vanaf 18 juni
Drama/Misdaad
Spaans

Een nieuw schooljaar begint op Las Encinas. Nadat een aardbeving een andere school in de buurt verwoest, worden de leerlingen daarvan op Las Encinas geplaatst. De leerlingen van de verschillende scholen botsen. Het begint allemaal nog onschuldig, maar het loopt uit de hand als een studente onder mysterieuze omstandigheden verdwijnt.

9 Thunder Force

Film
Comedy
Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright

Een superheldenfilm zoals je 'm nog nooit hebt gezien. Twee jeugdvriendinnen herenigen, worden (per ongeluk) superhelden en het is aan hen om de wereld te redden. Met Melissa McCarthy en Octavia Spencer een hilarische film die heerlijk wegkijkt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix