Nieuw op Videoland: de beste nieuwe films en series geselecteerd door Vogue

Vogue tipt de beste nieuwe films en series op Videoland zodat je nooit meer zonder kijkvoer zit.

handmaid's tale videoland
Hulu

Natuurlijk kennen (en kijken) we allemaal Netflix, maar ook de Nederlandse streamingdienst Videoland is vorig jaar explosief in populariteit gestegen. Waar Netflix vooral scoort met zijn Originals, is Videoland gespecialiseerd in films en series van Nederlandse bodem. Maar ook zijn er genoeg internationale titels te vinden op de streamingdienst, zoals alle seizoenen van Desperate Housewives en Grey's Anatomy. Wat is er allemaal nieuw op Videoland? Wij selecteren de beste films en series die ieder een plekje bovenaan je watchlist verdienen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Handmaid's Tale (seizoen 1 t/m 3)

Vanaf 6 juni 2020
Science Fiction, dramaserie, 2017 - heden
Maker: Bruce Miller
Cast: Elisabeth Moss, Kari Skogland, Yvonne Strahovski, Max Minghella

In deze grillige serie - gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood - leven we mee met de vrouwen uit Gilead. In deze totalitaire staat zijn vrouwen staatseigendom en dienen vruchtbare vrouwen als dienstmaagd. Offredd is ook zo'n dienstmaagd, maar zij geeft ondanks alle tegenslagen en onrecht niet op. Ze zet juist alles op alles om te overleven, zichzelf vrij te vechten en haar afgenomen dochter terug te vinden.

2 Grey's Anatomy (seizoen 1 t/m 16)
greys anatomy
Greys Anatomy

Vanaf 4 januari
Drama, 2005 - heden
Cast: Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Sandra Oh, Katherine Heigl

Terwijl de populaire ziekenhuisserie vorig jaar nog (oh, de treurnis) van Videoland verdween, is Grey's Anatomy nu terug: en hoe. Alle volledig uitgebrachte seizoenen van de Amerikaanse productie, dat de levens van chirurgisch stagiairs en assistent-chirurgen volgt, is niet voor niks al jaren een daverend succes.

3 Mamma Mia! The Movie

Vanaf 10 december
Musical/komedie, 2008
Regisseur: Phyllida Lloyd
Cast:Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried

Een van de leukste meezing klassiekers staat nu op Videoland. Mamma Mia! The Movie zit boordevol sterren als Meryl Streep, Amanda Seyfried en Pierce Brosnan – to name a few – die het verhaal die het verhaal van een aanstaande bruid die haar echte vader probeert te vinden tot leven laten komen. Met behulp van hits van ABBA, uiteraard.

4 Meisje van Plezier (seizoen 3)

Vanaf 6 december
Dramaserie, 2020
Cast: Angela Schijf, Peter Paul Muller, Geert de Jong

Wanneer Nadine's man vreemd gaat met haar eigen zusje, besluit ze het heft in eigen handen te nemen en onafhankelijk te worden. Haar dagelijks leven als moeder komt daarmee haaks te staan op de avonturen die ze beleeft als Meisje van Plezier. Alweer het derde (en laatste!) seizoen van de succesvolle serie begint drie maanden nadat Meryem Sander neerschoot op het schoolplein.

5 Temptation Island: Love or Leave (seizoen 1)

Vanaf 26 november
Realityserie, 2020

Monica Geuze en Kaj Gorgels presenteren het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Verdeeld over twee villa's in Italië, gaan vier koppels opzoek naar het antwoord op de vraag: ben ik hier met de ware of is er iemand die beter bij mij past? Dat zorgt natuurlijk voor de nodige drama en intriges tussen de koppels, en een hoop kijkplezier voor ons.

6 The Holiday

Vanaf 8 november
Romantische komedie, 2006
Regisseur: Nancy Meyers
Cast: Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law

In deze rom-com klassieker verruilen twee vrouwen (gespeeld door Cameron Diaz en Kate Winslet) van woning voor de feestdagen, waar ze vervolgens beide verliefd worden op een man uit de buurt. Maar durven ze hun hele leven om te gooien voor ware liefde? Hoe dat afloopt ontdek je in The Holiday.

7 Echte Gooische Moeders (seizoen 1)

Vanaf 4 november
Realityserie, 2020

Ken je de dames van Echte Gooische Meisjes nog? Tegenwoordig zijn ze all grown up en daarom is het hoogtijd voor een catch-up met de dames, ditmaal als Echte Gooische Moeders. Geniet mee van de jetsetting lifestyle van de groep vriendinnen, wiens hectische levens voor een hoop hilariteit zorgen.

8 Killing Eve (seizoen 3)

Vanaf 26 oktober
Actie-/dramaserie, 2020
Maker: Phoebe Waller-Bridge
Cast: Jodie Comer, Sandra Oh, Fiona Shaw

Een van de meest geliefde series van de afgelopen jaren, Killing Eve, heeft alweer een derde seizoen. In de serie volgen we Eve, wiens saaie bureaubaan bij de Britse veiligheidsdienst haaks staat op haar fantasie van een leven als spion. Villanelle is daarentegen een getalenteerde huurmoordenares die precies die fantasie lijkt te leven. De twee vrouwen raken door elkaar geobsedeerd en gaan de strijd tegen elkaar aan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV