Vogue loves: de nieuwe rom-coms van 2019 die je echt wil zien

Fan van rom-coms? Vogue selecteerde de leukste nieuwe romantische comedies van 2019.

nieuwe-rom-coms-2019
Courtesy

Onlangs vertelden we je al over de nieuwe films die je aankomend jaar in de bioscoop kunt verwachten, met grote namen als Green Book en Vice, die naar verwachting genomineerd zullen worden voor de Oscars-uitreiking op zondag 24 februari. Hoewel we die steengoede drama's kunnen waarderen, zijn we zeker ook niet vies van een heerlijke rom-com op z'n tijd. 2019 belooft namelijk ook het jaar te worden van een hoop nieuwe romantische comedies, zoals What Men Want en The Rosie Project. Vogue zette de leukste varianten voor je op een rij, zodat jij alleen nog maar de releasedatum hoeft te noteren in je agenda.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Isn't It Romantic
Face, Hair, Blond, Cheek, Skin, Pink, Nose, Lip, Eyebrow, Head,
New Line Cinema

Natuurlijk komt er ook dit jaar weer een ultieme Valentijn film in de bioscoop. Rebel Wilson speelt de hoofdrol in Isn't It Romantic, waarin ze een New Yorkse speelt die op een gegeven moment haar hoofd bezeert en knock-out gaat. Wanneer ze wakker wordt in het ziekenhuis blijkt dat ze terecht is gekomen in een soort fantasiewereld die sterk doet denken aan een typische romantische comedy.

Vanaf 14 februari in de bioscoop.

2 Under The Eiffel Tower
The Orchard

Een vakantie van twee weken in Frankrijk, wat kan er nu eenmaal gebeuren? Een hele hoop, als het aan Stuart ligt. Na een midlife crisis vertrekken hij en een vriend naar Parijs, waar een mislukt huwelijksaanzoek voor flink wat tumult zorgt. Vooralsnog is het nog niet bekend wanneer Under The Eiffel Tower in de Nederlandse bioscopen draait, maar laten we hopen dat het snel gebeurt.

Releasedatum nog onbekend.

3 What Men Want
Courtesy

Actrice Taraji P. Henson kruipt in de hoofden van mannen in deze rom-com, een reboot van regisseur Adam Shankmans What Women Want met Mel Gibson uit 2000. De mysteriën rondom het mannelijke brein worden ontrafeld. Wij kunnen niet wachten.

Vanaf 14 maart in de bioscoop.

4 Aladdin
Disney

Na onder andere Mowgli en The Beauty and the Beast staan er in 2019 genoeg nieuwe live-action films van Disney op de planning. Zo krijgen de verhalen van Dumbo, Aladdin en The Lion King en real life versie om zo ook een volwassen publiek te kunnen aanspreken. In Aladdin zien we onder meer Naomi Scott als prinses Jasmine, Will Smith als de blauwe, vriendelijke geest uit de lamp en onze eigen Marwan Kenzari als bad guy Jafar. Wij zijn vooral benieuwd naar de vliegend tapijt-scènes.

Vanaf 22 mei in de bioscoop.

5 The Rosie Project
Courtesy

The Rosie Project is de verfilming van het gelijknamige boek van Graeme Simsion. De sociaal onhandige Don is geniaal, maar het vinden van een vrouw lijkt onmogelijk. Dan ontmoet hij Rosie, waardoor er een compleet nieuwe wereld voor hem open gaat. Over de film is helaas nog niet veel bekend, alleen dat Richard Linklater en Jennifer Lawrence hebben toegezegd, net als regisseur Ben Taylor en Ryan Reynolds. Details volgen nog.

Het is voor nu nog onbekend wanneer The Rosie Project in de bioscoop draait.

6 Last Christmas
Warner Bros.

Hoewel we voor ons gevoel net de feestdagen achter de rug hebben, kunnen we ons al verheugen op een nieuwe kerstfilm voor dit jaar. Last Christmas (en dan bedoelen we niet het gelijknamige nummer van George Michael) is een romantisch, maar hilarisch verhaal dat zich afspeelt rondom de kerstdagen. Er is nog niet veel bekend over het plot, maar we weten in ieder geval wel dat er veel Britse acteurs in zullen spelen, waaronder Henry Golding, Emilia Clarke en Emma Thompson. Ook leuk: de regisseur is Paul Feig, die je kunt kennen van de comedy Bridesmaids.

Rond het einde van het jaar in de bioscoop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV