Series en films die binnenkort van Netflix verdwijnen

Vogue houdt je wekelijks up-to-date over welke series en films binnenkort zullen verdwijnen van de streamingdienst.

image
The lizzie borden chronicles

Om je op de hoogte te houden van al het nieuws dat verschijnt op Netflix brengen je we wekelijks een update met de beste en leukste films en series. Soms kom je er wellicht net wat te laat achter dat die ene film of serie die je altijd nog wilde kijken opeens van de streamingdienst is gehaald. Daarom creëert Vogue ook een wekelijkse update met de leukste series en films die binnenkort van Netflix worden verwijderd. Heb je net nog tijd genoeg om je favoriete serie of film toch nog te zien. Dit zijn de titels die in maart van de streamingdienst zullen worden gehaald die je niet wilt missen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Rake
image
Rake

Tot 3 april
Komedie, 2014
Regisseur: Peter Duncan, Peter Tolan Cast: Greg Kinnear, John Ortiz, Miranda Otto

Een uitgesproken en zelfvernietigende strafrechtadvocaat neemt de meest uitdagende zaken aan.

2 The Lizzie Borden Chronicles
image
The Lizzie Borden Chronicles

Tot 30 maart
Drama, 2015
Regisseur: Gregory Small
Cast: Christina Ricci, Clea DuVall, Cole Hauser

Lizzie Borden is vrijgesproken voor de moord op haar vader en stiefmoeder in 1892. The Lizzie Borden Chronicles levert een intense, gefictionaliseerde weergave van waargebeurde gebeurtenissen na haar vrijspraak van de gruwelijke moord op haar familie.

3 Planet Earth: The Complete Collection
image
Planet Earth: The Complete Collection

Tot 30 maart
Douc-serie, 2006 - 2016
Regisseur: Alastair Fothergill

In navolging van Planet Earth I kwam de BBC precies tien jaar later met een nieuw en tweede deel op de bijzondere natuurserie genaamd Planet Earth II. Deze documentaires tonen een uitgebreide verkenningstocht naar verschillende soorten natuur over de hele wereld.

4 The Paradise
image
The Paradise

Tot 30 maart
Drama-serie, 2012
Regisseur: o.a. David Drury
Cast: Joanna Vanderham, Emun Elliott en Stephen Wight

The Paradise is een Brits kostuumdrama dat zich afspeelt in 1875 in Londen. Daar wordt het allereerste warenhuis geopend, genaamd The Paradise, waar alle meisjes vanuit heel Groot-Brittannië jun droombaan willen verwezenlijken. Een prachtige kans, maar al snel komt ook de harde werkelijkheid naar boven.

5 Africa
image
Africa

Tot 30 maart
Docu-serie, 2013
Regisseur: Mike Gunton, James Honeyborne

Als je houdt van natuur en reizen wil je deze serie niet missen. In de BBC-serie Africa waan je je vijf afleveringen lang in de prachtige natuur en tussen de wilde dieren in het Afrikaanse landschap. Gepresenteerd door niemand minder dan favoriete televisiemaker David Attenborough.

6 Secrets of the Earth
image
Secrets of the Earth

Tot 29 maart
Docu-serie, 2013
Regisseur: o.a. Jim Hense
Cast: Ezra Knight, Alex Filippenko en Michio Kaku

Van getijden en tsunami’s tot asteroïden en zinkgaten, de documentaireserie Secrets of the Earth neemt de natuurkrachten van de aarde onder de loep. De mens denkt veel van de aarde te weten, maar in deze serie wordt duidelijk dat dat niet het geval is.

7 Down with Love
image
Down With Love

Tot 23 maart
Komedie, 2003
Regisseur: Peyton Reed
Cast: Ewan McGregor, Renée Zellweger, David Hyde Pierce

Een liefdesverhaal dat zich afspeelt in de jaren zestig om bij weg te zwijmelen. De charmeur en journalist Catcher Block heeft een oogje op columnisten Barbara Novak. Echter laat ze zich als echte feminist niet zomaar inpakken.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix