Winter is almost coming: zo ziet de Game of Thrones-cast eruit in het echte leven

De transformaties van de acteurs laten maar eens zien wat make-up en haar kunnen doen.

game-of-thrones-cast
HBO / Getty Images

Nog maar een paar dagen te gaan voordat Winter toch echt gaat komen: het achtste en tevens laatste seizoen van Game of Thrones gaat van start op zondag 14 april. In acht seizoenen hebben we een hele lading personages de revue zien passeren, waarvan een groot deel ook weer snel verdween. De HBO-serie staat er nu eenmaal om bekend karakters stuk voor stuk om zeep te helpen, vooral castleden die geliefd zijn bij de fans. Maar wie zijn er nog over? Hoewel het een fractie is van de originele cast, zijn er nog genoeg survivors over die - hopelijk, maar zeer onwaarschijnlijk - ook het achtste seizoen overleven. We zetten ze stuk voor stuk voor je op een rij (nog in levende lijve): dit zijn de castleden van Game of Thrones seizoen 8, en zó zien ze er in het echt uit.

Fur clothing, Fur, Fashion, Textile, Human, Outerwear, Beard, Facial hair, Jacket, Fictional character,
HBO / Getty Images
1 van 12
Jon Snow - Kit Harington

Jon Snow zonder baard? Je kunt je het haast niet voorstellen. Op 8 april 2019 maakte Kit Harington een opmerkelijke verschijning tijdens Saturday Night Live, want de acteur verscheen geheel baardloos in de studio. Bekijk de aflevering hier.

Hair, Face, Lip, Blond, Hairstyle, Eyebrow, Fur, Beauty, Nose, Skin,
HBO / Getty Images
2 van 12
Sansa Stark - Sophie Turner

We kunnen Sansa Stark ons niet anders dan als redhead. In het echte leven is Sophie Turner een blondine, en kiest ze voor designerlooks en donkere make-up.

Fashion, Beauty, Human, Model, Fashion model, Photography, Style, Black hair, Fashion design,
HBO / Getty Images
3 van 12
Arya Stark - Maisie Williams

Kleine meisjes worden groot, en dat laat het karakter Arya Stark, gespeeld door Maisie Williams, duidelijk zien. De actrice groeide op tijdens alle seizoen van Game of Thrones, en heeft zichzelf sinds kort een opvallende look laten aanmeten. Zo gaat de 21-jarige actrice door het leven met lilakleurige lokken.

Hair, Hairstyle, Brown hair, Long hair, Fictional character, Bangs, Black hair, Feathered hair, Step cutting, Layered hair,
HBO / Getty Images
4 van 12
Cersei Lannister - Lena Headey

In het echte leven ziet Lena Headey, aka Cersei Lannister, er heel anders uit dan in de serie. Zo is Headey een brunette, en is de actrice groot fan van tatoeages.

game-of-thrones-cast
HBO / Getty Images
5 van 12
Daenerys Targaryen - Emilia Clarke

Daenerys Khaleesi Targaryen is natuurlijk ook weer van de partij in seizoen 8, inclusief lichtblonde lokken, gevlochten in meesterlijke vlechten. In het echte leven gaat Emilia Clarke als brunette door het leven, met een korte bob.

Facial hair, Beard, Moustache, Fictional character,
HBO / Getty Images
6 van 12
Tyrion Lannister - Peter Dinklage

Peter Dinklage heeft, net als Tyrion Lannister, een ruige baard en een weelderig kapsel. Hoewel zijn karakter blond haar heeft (zoals alle Lannisters), heeft Peter een donkerbruin kapsel.

Fur, Fashion, Fur clothing, Fashion model, Outerwear, Long hair,
HBO / Getty Images
7 van 12
Brienne of Tarth - Gwendoline Christie

Als Brienne of Tarth is Gwendoline Christie een echte powervrouw die niet te stoppen is. Hetzelfde geldt voor de actrice, die in haar waanzinnige Iris van Herpen-jurk de show stal tijdens de première van Game of Thrones seizoen 8.

Facial hair, Beard, Suit, Fictional character, Formal wear,
HBO / Getty Images
8 van 12
Jaime Lannister - Nikolaj Coster-Waldau

Veel verschilt Nikolaj Coster-Waldau niet van zijn GoT-personage Jaime Lannister, maar in de echte leven is de acteur wat grijzer.

Clothing, Fashion, Beauty, Fashion model, Outerwear, Sleeve, Black hair, Model, Suit, Formal wear,
HBO / Getty Images
9 van 12
Melisandre - Carice van Houten

Hoewel Melisandre's rol minder groot is geworden in het laatste seizoen, blijft ze nog zeker in beeld. En dat is goed nieuws voor Carice van Houten, die met verve de rol van de mysterieuze "heks" vertolkt. In het echte leven zonder rode lokken.

Facial hair, Beard, Suit, Formal wear, Tuxedo, White-collar worker, Fictional character, Jacket,
HBO / Getty Images
10 van 12
Samwell Tarly - John Bradley

Sam Tarly, die je samen met zijn vriendin Ginny alle geluk van de wereld wenst, keert ook terug voor het achtste seizoen. Veel verschilt het personage niet van acteur John Bradley, op uiterlijk vlak dan.

Eyewear, Glasses, Fun, Vision care, Photography, Fur, Black hair, Smile,
HBO / Getty Images
11 van 12
Bran Stark - Isaac Hempstead-Wright

Isaac Hempstead-Wright is de acteur die de rol van Bran Stark speelt. In het echte leven draagt hij een bril, maar de verschillen blijven minimaal.

White-collar worker, Official,
HBO / Getty Images
12 van 12
Varys - Conleth Hill

Hoewel we Varys bijna niet kunnen bedenken mét haar, heeft Conleth Hill, de acteur die hem speelt, toch echt nog een volle bos.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Film & TV