Netflix komt dit jaar niet met één, maar met zes nieuwe kerstfilms

Genoeg kijkvoer voor het aankomende holiday season.

netflix-kerstfilms
The Knight Before ChristmasNetflix

Hoewel de maand oktober nog niet voorbij is – en we eerst nog een flinke lijst Halloween-films moeten afwerken – verkeert Netflix al in kerstsferen. Groot gelijk, want nu het buiten donkerder en kouder wordt, lijkt het komende holiday season daadwerkelijk steeds dichterbij te komen. Speciaal voor die lange avonden heeft Netflix alvast een aantal originele (en hoogstwaarschijnlijk zeer cringy) kerstfilms aangekondigd die de komende maand zullen verschijnen. Zo komt de streamingdienst niet met één of twee, maar met maar liefst zes (!) kerstfilms, waaronder het derde deel van A Christmas Prince en opnieuw een prent met Vanessa Hudgens, die vorig jaar nog in The Princess Switch schitterde.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Holiday in the Wild

Sex and The City-actrice Kristin Davis en de Amerikaanse acteur Rob Lowe zijn samen te zien in Netflix' nieuwste romantische comedy Holiday in the Wild. Davis speelt een vrouw die na haar scheiding afreist naar Zambia, waar ze een knappe piloot (Lowe) ontmoet. Hoewel ze elkaar eerst niet kunnen uitstaan, verandert dat al gauw – vooral als de feestdagen naderen.

Holiday in the Wild staat vanaf 1 november op Netflix.

2 Let It Snow
Dit bericht bekijken op Instagram

LET IT FREAKIN SNOW @netflix

Een bericht gedeeld door Kiernan Shipka (@kiernanshipka) op

Alleen al de titel van Let It Snow schreeuwt een en al "holiday spirit". De productie is een verfilming van het gelijknamige boek van auteur John Green, en gaat over een groepje high schoolers dat tijdens een sneeuwstorm op kerstavond met elkaar opgescheept zit. Ze maken uiteraard van alles mee, van een groots feest tot het ontmoeten van een beroemde popster. Met Chilling Adventures of Sabrina-actrice Kiernan Shipka en Spider-Man's Jacob Batalon.

Let It Snow staat vanaf 8 november op Netflix.

3 Klaus

Ook verschijnt er binnenkort een feestelijke animatiefilm op de streamingdienst. De comedy Klaus gaat over Jesper (ingesproken door Jason Schwartzman), die tijdens zijn bezoek aan een bevroren eiland bevriend raakt met Alva (Rashida Jones) en de mysterieuze Klaus, een 'houtwerker die alleen woont in een huisje vol met speelgoed' (J.K. Simmons).

Klaus staat vanaf 15 november op Netflix.

4 The Knight Before Christmas

Daar is ze weer! Actrice Vanessa Hudgens keert terug naar Netflix' kerstgenre in de nieuwe film The Knight Before Christmas (een woordspeling op het iconische A Night Before Christmas van Tim Burton). Een Middeleeuwse ridder (gespeeld door Josh Waterhouse) komt terecht in het nu en wordt verliefd op een lerares (Hudgens).

The Knight Before Christmas staat vanaf 21 november op Netflix.

5 Holiday Rush

Holiday Rush gaat over de alleenstaande vader en radio dj Rashon Williams, gespeeld door Romany Malco. Wanneer hij vlak voor de feestdagen zijn baan verliest, worstelt hij met het onderhouden van zijn gezin met vier kinderen. Hij moet intrekken bij hun tante (Sonequa Martin-Green), waar ze vervolgens hun luxe levensstijl drastisch moeten aanpassen. Dat zorgt uiteindelijk voor waardevolle inzichten, want 'het gaat niet om wat je hebt, maar om wie je hebt', aldus Netflix. De ultieme kerstgedachte.

Holiday Rush staat vanaf 28 november op Netflix.

6 A Christmas Prince: The Royal Baby

Het verhaal van A Christmas Prince gaat verder. In het al eerder aangekondigde derde deel, A Christmas Prince: The Royal Baby, is het wederom kerst. In het verzonnen koninkrijk Aldovia vindt nu geen royal wedding plaats, maar wordt de royal baby van Amber en Richard verwacht. De twee verwelkomen royals uit een ver land om een oude wapenstilstand te vernieuwen, maar wanneer het onschatbare 600-jaar-oude verdrag verdwijnt, komt de vrede in gevaar en bedreigt een oude vloek hun familie...

A Christmas Prince: The Royal Baby staat vanaf 5 december op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix