7 nieuwe films & series om in november te kijken op Netflix

Alle nieuwigheden die je nu al op je watchlist voor de wintermaand(en) wil zetten.

the-crown-netflix-tips-november
Netflix

November is warme chocomel en het aansteken van een geurkaars of twee, maar óók de lancering van een overdaad aan nieuwe Netflix-titels. Vogue selecteert daarom alvast de meest interessante opties voor je, die je geheid je plannen doen cancelen en in bed laten blijven tot het weer zomer is. Wie nú al achter zijn of haar laptop wil kruipen, bekijkt hier welke binge-waardige films en series nu al te bekijken zijn.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Queer Eye: we're in Japan!

De Emmy-winnende sterren van de make-overserie op Netflix zakken af naar Tokio voor een special in Japan. In vier afleveringen willen ze vooral plezier brengen, de cultuur beter leren kennen en vier Japanse mannen en vrouwen het vertrouwen geven om zichzelf te zijn. Zo wil één van hen van 'een steen in een psychedelische bloem veranderen'. Laat dat nou net iets zijn dat je príma aan de Fab Five over kan laten.

Vanaf 1 november

2 The King

Voor wie nog steeds geen genoeg van Timothée Chalamet heeft, is daar vanaf 1 november The King. In het verhaal zien we de eigenzinnige prins Hal, die in de vroege 15e eeuw zijn vader Henry IV opvolgt als koning van Engeland. Dat is nog best een opgave, want er heerst een periode van politieke onrust en veldslagen. Aan Hal om de troon te beschermen.

Vanaf 1 november

3 Atypical: seizoen 3

In het derde seizoen zien we Sam tijdens zijn eerste jaar aan de universiteit. Dat levert een hoop nieuwe uitdagingen op: van het maken van vrienden tot grip houden op zijn schema. Thuis is zijn moeder Elsa nog altijd druk met haar eigen 'zoektocht', nu haar kinderen zelfstandig worden.

Vanaf 1 november

4 American Son

Deze serie speelt zich af op een politiebureau in Florida, waar een koppel op zoek gaat naar antwoorden omtrent de verdwijning van hun tienerzoon. Het drama is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk, waar actrice Kerry Washington (ook bekend van Scandal) onlangs mee op Broadway stond.

Vanaf 1 november

5 The end of the f***ing world: seizoen 2
Dit bericht bekijken op Instagram

F***ing finally.

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) op

Critici konden maar niet ophouden over het eerste seizoen van deze Netflix-serie. Het feit dat je de serie niet echt met iets kan vergelijken, is een van de grootste pluspunten. The end of the f***ing world is grappig, rauw en geloofwaardig, en geeft het gevoel van een klassieke Amerikaanse road movie. De hoofdpersonages blijven in het tweede seizoen hetzelfde, wat ook een slimme zet is: zij dragen deze serie als geen ander.

Vanaf 5 november

6 The Crown: seizoen 3

The Crown is niet voor niks één van de populairste series op Netflix: de acteurs zijn fenomenaal, en het budget is groot. En dat zie je. Ieder seizoen zien we een deel van het leven van koningin Elizabeth (Olivia Colman). In het eerste seizoen stonden de beginjaren van haar regeringsperiode centraal, en in seizoen 2 zien we de jaren die daarop volgden. Het derde seizoen zal zich afspelen tussen 1964 en 1970 (het vierde seizoen zal 1970-1976 behelsen). Het begint met de geboorte van Elizabeth's vierde kind, prins Edward.

Vanaf 17 november

7 Dolly Parton's Heartstrings
dolly-parton-netflix-nieuw-november
Netflix

Deze serie bestaat uit acht verhalen over onder meer geloof, familie en vergeving. De boel is gebaseerd op (je raadt het al) de bekende countrynummers van de iconische Dolly Parton. In elke aflevering staat één liedje en het idee daarachter centraal. Parton verschijnt tevens als zichzelf in de serie, om toelichting bij het al te geven.

Vanaf 22 november

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix