Vogue tipt: deze 8 nieuwe Netflix-titels mag je niet missen in december

Nieuwe films en series die je wil zien in de feestmaand.

netflix-december-2019
HoneyUniversal

December staat uiteraard in het teken van alles wat feestelijk is, zoals sfeervolle kerstmarkten, fonkelende partyjurken (zoals deze van Beyoncé) óf pakken en de mooiste cadeaus. Maar daarnaast is het ook koud en zijn juist die avonden thuis o-zo fijn. Wat je daarvoor nodig hebt? Een knusse plek op de bank, winterse versnaperingen en Netflix. Naast de nodige kerstfilms heeft de streamingdienst namelijk ook een heleboel andere nieuwe titels voor ons in petto. Vogue maakte een selectie, van de rumoured vervanger van Game of Thrones tot het tweede seizoen van Netflix-hit You.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 V-Wars

Ian Somerhalder keert terug in the vampieren business in V-Wars, een science-fiction serie met vampieren. Somerhalder speelt Dr. Luther Swann, een wetenschapper wiens vriend in een meedogenloos roofdier verandert door een mysterieuze ziekte. Slachtoffers blijven alleen in leven als ze andere mensen bijten. Je raadt het al: de ziekte verspreidt zich als een plaag.

Vanaf 5 december

2 The Christmas Prince: The Royal Baby

Het verhaal van A Christmas Prince gaat verder. In het al eerder aangekondigde derde deel, A Christmas Prince: The Royal Baby, is het wederom kerst. In het verzonnen koninkrijk Aldovia vindt nu geen royal wedding plaats, maar wordt de royal baby van Amber en Richard verwacht. De twee verwelkomen royals uit een ver land om een oude wapenstilstand te vernieuwen. Wanneer een 600-jaar-oud verdrag verdwijnt, komt de vrede in gevaar en bedreigt een oude vloek hun familie.

Vanaf 5 december

3 The Confession Killer

True crime is populair, dat blijkt maar weer uit Netflix' nieuwste documentaireserie The Confession Killer, een vijfdelige reeks over Henry Lee Lucas. Hij wordt ook wel de grootste seriemoordenaar van de Verenigde Staten genoemd, maar ook hangt er een gigantisch mysterie rondom de man. Zo bekende hij honderden moorden in de jaren '80, maar daarvan was geen enkel bewijs. Hij wist niet alleen de autoriteiten, maar de hele wereld te verbazen met zijn bizar gedetailleerde bekentenissen.

Vanaf 6 december

4 6 Underground

Mocht je helemaal weg zijn van het actie-genre in combinatie met Ryan Reynolds, dan is 6 Underground de ideale kijktip. Scheurende auto's, een flink aantal bad guys en punchlines van Reynolds sommen de nieuwe film wel zo'n beetje op. De trailer belooft al veel goeds.

Vanaf 13 december

5 Honey

De 2003-klassieker Honey vindt eindelijk zijn weg naar Netflix. Medio december verschijnt de dansfilm met (een hele jonge) Jessica Alba op de streamingdienst. Naast een hoop gedans zijn we ook groot fan van de een tikkeltje beschamende zeroes fashion, die overduidelijk de boventoon voert gedurende de hele film.

Vanaf 16 december

6 The Witcher

The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenreeks van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski. Het verhaal gaat over de zogeheten "monsterjager" Geralt of Rivia (gespeeld door Superman-acteur Henry Cavill), die probeert te overleven in een wereld waar de mensen soms nog kwaadaardiger kunnen zijn dan de monsters die hij bestrijdt. Op een gegeven moment ontmoet hij een magiër en een jonge prinses. Samen zullen ze het avontuur aangaan in de wereld waarin zij leven ("The Continent"), maar die is – hoe kan het ook anders – niet zonder gevaren.

Vanaf 20 december

7 The Two Popes

Film-veteranen Anthony Hopkins en Jonathan Pryce spelen de two popes in deze nieuwe Netflix Original. Paus Benedictus en paus Franciscus moeten het eens worden om de opvolging van één van de grootste religieuze leider van de wereld smooth te laten verlopen. Een waargebeurd verhaal over een historisch keerpunt binnen de katholieke kerk.

Vanaf 20 december

8 You (seizoen 2)
Dit bericht bekijken op Instagram

Meet your match. YOU S2 December 26.

Een bericht gedeeld door YOU (@younetflix) op

In het tweede seizoen van You keert creepy Joe terug (gespeeld door Penn Badgley). Na de brute moord (althans, zo lijkt het) op Beck verhuist Joe van New York naar sunny Los Angeles, waar hij een nieuwe leading lady zal ontmoeten. De makers van de serie hebben gekozen voor Victoria Pedretti, bekend van haar rol als Nell Crain in The Haunting of Hill House, die Joe's nieuwe love interest zal worden. Dat belooft weer een hoop gestalk, als je het ons vraagt. Mocht je meer willen weten over You seizoen 2, lees hier dan verder.

Vanaf 26 december

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix