Wees snel: deze films en series verdwijnen in september van Netflix

Zet deze titels dus maar aan de top van je watchlist en binge ze nu het nog kan!

beeld uit that 70's show
That 70's show

Netflix geeft en Netflix neemt. Zo zijn er ook deze maand weer een aantal films en series waar we voorlopig vaarwel tegen moeten zeggen. Om te voorkomen dat jij net een serie of film misloopt die je eigenlijk toch wel had willen zien, komt Vogue geregeld met updates over de leukste series en films die binnenkort van Netflix worden verwijderd. Dit zijn de titels die in september van de streamingdienst zullen worden gehaald die je niet wilt missen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Room
room
Rom

Beschikbaar tot 5 september
Drama, 2015
Regisseur: Lenny Abrahamson
Cast: Brie Larson, Jacob Tremblay

Deze met Oscar bekroonde speelfilm kun je al meteen bovenaan je lijst zetten, want hij vliegt als eerste de deur uit deze maand. Het verhaal, gebaseerd op het gelijknamige boek van Emma Donoghue, volgt een jonge vrouw die na jarenlang ontvoerd en verkracht te zijn met haar zoontje probeert te ontsnappen uit gevangenschap.

2 I Still See You
i still see you
I Still See You

Beschikbaar tot 6 september
Horror, 2018
Regisseur: Scott Speer
Cast: Bella Thorne, Richard Harmon

Tien jaar voordat de film zich afspeelt vond er een dodelijke explosie plaats in een lab waarbij er heel veel mensen om het leven kwamen. Het vreemde is dat de geesten van de slachtoffers nog steeds ronddwalen in de mensenwereld en de hoofdrolspeler van de film, een middelbare scholier genaamd Ronnie, verstrikt raakt in het verhaal van een overleden jongen die de grens tussen het leven en de dood laat vervagen.

3 De beste naked dresses van de Oscars
4 That ‘70s Show
that '70s show
That '70s show

Beschikbaar tot 6 september
Comedy, 2005
Creators: Mark Brazill, Bonnie Turner, Terry Turner
Cast: Topher Grace, Mila Kunis, Ashton Kutcher

Na twee ietwat serieuze en griezelige films ben je misschien wel toe aan wat gelach. Zo ja, dan zit je bij deze serie perfect. Want wees nou eerlijk, wat is er grappiger dan zes melige tieners in een rokerige kelder in de jaren 70.

5 Drunk Parents
drunk parents
Drunk Parents

Beschikbaar tot 6 september
Comedy, 2019
Regisseur: Fred Wolf
Cast: Alec Baldwin, Salma Hayek

Wat krijg je als twee rijke ouders voor een financiële crisis komen te staan en dat met man en macht proberen te verbergen voor hun dochter? Precies, anderhalf uur aan comedy waarbij je jezelf schor kan lachen.

6 Destination Wedding
destinatino wedding
Destination wedding

Beschikbaar tot 6 september
Romantische comedy, 2018
Regisseur: Victor Levin
Cast: Winona Ryder, Keanu Reeves

Als single naar een bruiloft gaan is niet altijd de prettigste ervaring, maar wanneer deze twee vrijgezellen elkaar tegenkomen onderweg naar een destination wedding in Californië slaat de vonk toch aardig over.

7 Sinatra: All or Nothing at All
sinatra all or nothing at all
Sinatra: All or Nothing at All

Beschikbaar tot 30 september
Docu-serie, 2015
Regiseur: Alex Gibney

Iedereen die een beetje van muziek houdt kent nog steeds klassiekers zoals My Way en New York, New York. Deze docu-serie gaat over het talent achter deze hits en kijkt door middel van interviews met familie, vrienden en collega’s terug op het leven van Frank Sinatra, een ware muzieklegende.

8 Wynonna Earp
wynonna earp
Wynonna Earp

Beschikbaar tot 30 september
Sci-fi Horror, 2017
Creator: Emily Andras
Cast: Melanie Scrofano, Shamier Anderson

Hou je van een Sci-fi? Of ben je meer een fan van een goede Western? Of wil je toch het liefst helemaal onder je deken verdwijnen terwijl je naar een horror kijkt? Deze serie heeft het allemaal. Wynonna Earp is de rebelse afstammeling van de historische sheriff en saloonhouder Wyatt Earp. Haar doel? De wereld redden van demonische geesten uit het Wilde Westen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix