De 13 meest memorabele momenten van 'Keeping Up with the Kardashians'

Van 'Kim there's people that are dying' tot 'it's what she deserves'.

kardashian jenner familie portret
Donaldson CollectionGetty Images

Je haat ze of je houdt van ze: een middenweg bestaat niet echt bij de meest controversiële mediafamilie ter wereld. De Kardashians hebben het maar liefst veertien jaar en twintig (!) seizoenen volgehouden, maar het doek gaat nu toch echt vallen voor Keeping Up with the Kardashians. De laatste reeks van de reality serie wordt in 2021 uitgezonden, dus fans hebben gelukkig nog iets om naar uit te kijken voor ze afscheid mogen nemen van de Kar-Jenners op de beeldbuis. Dat Kim, Kourtney, Khloe, Kendall, Kylie en Kris volledig uit de spotlight verdwijnen lijkt onwaarschijnlijk, maar niets is zeker met deze familie.

Om de pijn wat te verzachten zette Vogue de dertien meest memorabele momenten uit Keeping Up with the Kardashians nog eens voor je op een rijtje.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 De gezonken oorbel

Misschien wel de meest iconische quote na twintig seizoen van KUWTK: 'Kim, there's people that are dying.'

2 De handtas

Wanneer Kim een Bentley koopt en Khloe en Kourtney de spot drijven met haar kapsones channelt Kim K haar frustraties simpelweg via haar handtas.

3 De selfie

The queen of the selfie grijpt ieder moment aan om een mooi kiekje van zichzelf te schieten – zelfs wanneer haar zus onderweg is naar de gevangenis.

4 De momager

The devil works hard, but Kris Jenner works harder. En trots dat ze is op haar geldmachines, uhm... kinderen.

5
6 Het schandaal

Tristan Thompson – de vader van Khloe Kardashians kindje True – was waarschijnlijk even vergeten dat hij met de machtigste mediafamilie te maken heeft toen hij vreemd ging.

7 De onthulling

Een van de meest bijzondere en emotionele momenten in KUWTK geschiedenis is het moment waarop Kris Jenner haar ex Caitlyn Jenner ontmoet, net na haar transitie.

8 Het gevecht

Zelfs in de meest hechte families wil het nog wel eens uit de hand lopen – de Kardashians zijn daar geen uitzondering op. Helaas voor hen is er een camera bij voor alle familiedrama's.

9 De lippen

Kris Jenner is niet vies van wat cosmetische ingrepen, maar na een allergische reactie nemen haar lippen wel heel bizarre proporties aan.

10 De belediging

Na deze aflevering was 'you're the least interesting to look at' officieel de meest venijnige belediging in KUWTK geschiedenis.

11 Het verkleedfeest

Wanneer om de haverklap je familie te kakken wordt gezet in de media, kun je bitter worden of een goed gevoel voor humor ontwikkelen. Uit deze aflevering bleek dat de Kar-Jenners voor het laatste hebben gekozen.

12 De kip

Nee Kylie, het is zeker geen kip.

13 Het ABCDEFG

Vanaf deze aflevering bestaat er geen betere manier om een discussie te beëindigen dan simpelweg het alphabet op te dreunen.

14 De wraak

Goed, na twintig seizoenen KUWTK weten we dat je niet moet sollen met Kim K, want voor je het weet vliegt je telefoon door de kamer. Geheel terecht natuurlijk, tenslotte: 'it's what she deserves.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV