Nieuwe films op Netflix: dit zijn de nieuwste én leukste films van de maand

De Vogue-redactie houdt je met deze must see lijst op de hoogte van de leukste nieuwe films op Netflix.

Netflix, Netflix, en nog eens Netflix. We kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Toch raken we af en toe overweldigd door het eindeloze aanbod. Soms zeggen we op zo'n moment zelfs vaarwel tegen de streamingdienst, om maar op de bank te ploffen voor het (toch vaak minder meeslepende) programma op televisie. Gelukkig is dat vanaf nu verleden tijd, want Vogue vertelt je met liefde welke nieuwe films op Netflix je absoluut wil zien. Benieuwd naar de nieuwe releases van de maand? Duik dan snel in onze must see lijst, zodat je in een oogopslag ziet welke films je deze maand kunt afvinken. En noem het onbescheiden, maar we weten zeker dat deze titels je een hele fijne (film)avond gaan opleveren. Het streamingsplatform kent namelijk zóveel verschillende acteurs en genres: het zou zonde zijn om dat niet maximaal te ontdekken. Happy movie night!

Hier vind je de leukste nieuwe series op Netflix >

9 x Nieuwe films op Netflix

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Wat Is Dan Liefde

Vanaf 17 maart
Romantische comedy
Maker: Dorien Goertzen, KeyFilm & BNNVARA
Cast: Elise Schaap, Maarten Heijmans, Teun Luijkx, Anneke Blok

Met je vriend, met vriendinnen of gewoon alleen: Nederlandstalige RomComs zijn altijd goed. Wat Is Dan Liefde gaat over Cato (Elise Schaap), echtscheidingsadvocate, die partner wordt bij een kantoor op de Zuidas. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon om een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van alle mannen om haar heen. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

2 Kagittan Hayatlar

Vanaf 12 maart
Sentimenteel, ontroerend
Maker: Netflix Original
Cast: Cagatay Ulusoy, Emir Ali Dogrul, Ersin Arici, Turgay Tanülkü

Kagittan Hayatlar, ook wel Paper Lives, gaat over Mehmet; een jonge arme man in Istanbul die zijn geld verdient door papier te verzamelen. Zijn grootste sponsor in het leven is Tashin Baba. Mehmets leven wordt compleet omgegooid wanneer hij een achtjarige jongetje genaamd Ali ontmoet. Hij zal voor Ali moeten zorgen, maar Ali doet hem steeds meer herinneren aan zijn eigen nare jeugd.

3 Despicable Me 3

Vanaf 8 maart
Animatie, comedy
Maker: Kyle Balda, Pierre Coffin
Cast: Jenny Slate, Kristen Wiig, Steve Carell, Julie Andrews

Het verhaal over Gru en de Minions gaat verder. In deel drie van de filmserie gaat Gru met zijn teruggekeerde tweelingbroer Dru samenwerken om een nieuwe vijand te verslaan. Balthazar Bratt, een kindster uit de jaren tachtig, heeft namelijk een plan om de wereld te veroveren. Aan Gru en Dru om hem tegen te houden.

4 The Girl On The Train

Nu te zien
Thriller/Misdaad
Maker: Reliance Entertainment
Cast: Parineeti Chopra, Aditi Rao Hydari en Kirti Kulhari

Misschien ken je het boek al, misschien niet. Allebei een reden om deze upcoming film te kijken. De film is gebaseerd op het boek The Girl On The Train door Paula Hawkins uit 2015. Het verhaal gaat over dagelijkse treinreizigster die gefixeerd raakt op een stel. Door een schokkende ontdekking verraakt ze in een moordzaak. Geen chille bank nodig want je zit gegarandeerd de hele film op het puntje van je stoel.

5 Moxie

Nu te zien
Drama, Comedy
Maker: Netflix Original, Amy Poehler
Cast: Hadley Robinson, Lauren Tsai, Alycia Pascual-Peña, Josephine Langford

De film Moxie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jennifer Mathieu en is een fijne tienerfilm met een belangrijke boodschap.Geïnspireerd door het rebelse verleden van haar moeder en een zelfverzekerde nieuwe vriend, publiceert de verlegen 16-jarige Vivian (Hadley Robinson) een anoniem blad, Moxie, waarin ze seksisme op haar school belicht. Onverwachts brengt ze een beweging op gang.

6 Doris

Vanaf 20 maart
Drama, comedy, romantiek
Maker: Roos Ouwehand
Cast: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Guy Clemens, Jeroen De Man

'Het leven is geen met croissantjes en softijs overladen kampeerfestijn.' Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris’ eigen dromen maar weinig terechtgekomen. De film volgt het leven van de chaotische, maar aandoenlijke Doris vol komiek, drama en romantiek.

7 Burden

Nu te zien
Waargebeurd, indrukwekkend
Maker: Andrew Heckler
Cast: Garrett Hedlund, Forest Whitaker, Andrea Riseborough

Burden is gebaseerd op een waargebeurd verhaal in South Carolina, 1996. Het verhaal gaat over Mike Burden, een zwijgzaam man en loyaal lid van de Ku Klux Klan. Maar hij verandert van gedachten wanneer hij verliefd wordt op de alleenstaande moeder Judy. Hij vlucht weg van de Klan en wordt opgenomen in het gezin van dominee Kennedy, een idealistisch Afro-Amerikaans predikant die ernaar streeft om de vrede te bewaren.

8 A Week Away

Vanaf 26 maart
Drama, romantiek, feel good
Maker: Netflix Original
Cast: Bailee Madison, David Koechner, Sherri Shepherd, Kevin Quinn

Will Hawkins (Kevin Quinn) kan nergens meer heen. De lastige tiener komt in een aanvaring met de wet die hem op een kruispunt plaatst: of naar de jeugdgevangenis of naar een christelijk zomerkamp. Hij kiest voor het zomerkamp en hoewel zijn eerste instinct is om te vluchten, vindt hij er een dierbare vriend, een vaderfiguur en een bijzonder meisje. Het wordt steeds lastiger om te vertrekken, en bovenal: hij vindt eindelijk een thuis.

9 Bad Trip

Vanaf 26 maart
Comedy
Maker: Kitao Sakurai
Cast: Eric Andre, Lil Rel Howery, Tiffany Haddish

Deze hilarische comedy wordt opgezet door producent 'Bad Grandpa' die de film filmt met een verborgen camera. Twee goede vrienden gaan op een roadtrip en belanden in de meeste komische, vreemde situaties. Tijdens het avontuur worden tal van krankzinnige scènes stiekem opgenomen, met echte mensen en oprechte reacties.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix