Shop deze onvergetelijke looks uit 'Emily in Paris'

Zo begin je het nieuwe jaar met een complete look geïnspireerd op de personages uit Emily in Paris.

Dat Emily in Paris in 2020 één van de populairste series was, is je vast niet ontgaan. De hitserie was voor velen de afgelopen weken het onderwerp van de dag en plannen voor een tweede seizoen zijn er zeker. Een antwoord op prangende vragen uit het eerste seizoen en nóg meer spraakmakende fashion momenten zijn onderweg. Mocht je geen genoeg krijgen van Emily in Paris-waardige series, check dan ook deze lijst met alternatieven totdat het tweede seizoen verschijnt.

Shop deze onvergetelijke looks uit Emily in Paris

Als ons iets is bijgebleven uit de afgelopen tien aflevering uit Emily in Paris, dan zijn het vooral de outfits. We zagen Emily - gespeeld door Lily Collins -, Camille en Sylvie in de mooiste kledingitems door Parijs struinen. De personages combineerden - met behulp van kostuumontwerper Marylin Fitoussi - er op los en de resultaten mogen er zijn. We zagen Emily in felle kleuren, cropped blazers en opvallende pumps. Sylvie hield het met haar kokerrokken, high waist broeken en zijden bloezen vaak simpel. Een echte Parisienne. En natuurlijk mogen we Camille's denim on denim look niet vergeten. Een look die doet denken aan de jaren zeventig en net zoals veel andere outfits uit de serie prima te doen is in 2021.

Kijk daarom mee naar deze drie onvergetelijke looks uit seizoen 1 van Emily in Paris. Vogue vertelt je waar de items, geïnspireerd op de looks van Emily, Camille en Sylvie, kan scoren. Zo loop je binnen de kortste keren over straat als een van de personages uit de serie.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Cropped blazer - Emily
beste looks emily in paris
Netflix
2 Cropped jack
Farfetch

Jacquemus

SHOP

3 Blouse met ruches
Mytheresa

Dolce & Gabbana

SHOP

4 Jean met wijde pijpen
Bijenkorf

Boyish

SHOP

5 Pumps
Mytheresa

Prada

SHOP

6 Denim on denim - Camille
beste looks emily in paris
Netflix
7 Bakeryboy-pet
Asos

Asos

SHOP

8 Cropped spijkerjack
Bijenkorf

ba&sh

SHOP

9 T-shirt
Mytheresa

Vince

SHOP

10 Jeans
Bijenkorf

Maje

SHOP

11 Parisienne - Sylvie
beste looks emily in paris
Netflix
12 Mantel met pied-de-poule dessin
Bijenkorf

Claudie Pierlot

SHOP

13 Zijden blouse
Mytheresa

Tom Ford

SHOP

14 Pantalon
Bijenkorf

Vanilia

SHOP

15 Pumps
Mytheresa

Jimmy Choo

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix