8 'fabulous' Samantha Jones-looks die we nooit meer mogen vergeten

Helaas moeten we Samantha Jones missen tijdens de Sex and the City revival, maar haar fabuleuze looks zullen we nooit vergeten.

Fierce, Fabulous and Funny – dat is hoe we Sex and the City -karakter Samantha Jones (gespeeld door Kim Cattrall) kennen. Dat we haar tijdens de revival van de iconische HBO-serie moeten missen, is voor velen dan ook een grote teleurstelling. Maar gelukkig zijn er nog eindeloos veel oude afleveringen waarbij we kunnen genieten van Samantha's ongepaste maar oh-zo-leuke grappen, onvergetelijke quotes én fabuleuze fashion momenten. Want ja, niet alleen Carrie Bradshaw maar ook Samantha Jones verscheen tijdens de zes seizoenen regelmatig in een fierce outfit die tot de dag van vandaag ter inspiratie wordt vastgelegd op onze Pinterest-borden.

Fabulous darling

Na zes seizoenen en twee films heeft Samantha Jones ons dus op heel wat onvergetelijke looks getrakteerd. Powersuits, mantelpakjes en cocktailjurken, ze kwamen allemaal voorbij en dan vooral in de meest felle en opvallende kleuren. Dat is zo gek nog niet, aangezien de pr-dame graag in de spotlight staat. Of nou, stond, want voorlopig zien we Samantha niet verschijnen in de nieuwe afleveringen. Om haar niet te vergeten zet Vogue met alle liefde haar beste looks voor je op een rij. En natuurlijk zijn ze – zoals Samantha Jones het zelf zou zeggen – fabulous darling.

Samantha-looks om nooit te vergeten

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Hot pink
samantha jones beste looks
HBO

Samantha Jones in Manhattan opzoek naar een yellow cab. Natuurlijk doet ze dit geheel in stijl met een felroze powersuit van Emanuel Unargo en een Chanel-tas.

2 Colorblocking
samantha jones beste looks
HBO

Naast een strakke ton-sur-ton-look heeft Samantha ook het colorblocking onder de knie. Hier zien we haar, na het shoppen bij Versace, in een blauw en groene blouse met ballonmouwen en een oversized gele riem.

3 Dynasty
samantha jones beste looks
HBO

Deze wit met gouden ensemble doet denken aan de oude Hollywood dramaserie Dynasty. Maar, na twee keer kijken zien we toch echt Samantha Jones in Sex and the City.

4 Chanel
samantha jones beste looks
HBO

Van relaties moet Samantha eigenlijk niets hebben, totdat ze Richard ontmoet. Maar ook deze relatie loopt niet van een leien dakje. Hier zien we Samantha, geheel in stijl én met een Chanel-tas, in een hevige discussie met Richard.

5 The powersuit babysitter
samantha jones beste looks
HBO

Babysitten in een powersuit van Escada? Dat kan als je Samantha Jones heet.

6 LRD
samantha jones beste looks
HBO

Een kast vol met cocktailjurken mag natuurlijk niet missen in de garderobe van de pr-consulent. Het liefst draagt Samantha 'em in het rood. Ze maakt de look af met gouden sieraden en kiest als tas een statement piece.

7 Muglerized
samantha jones beste looks
HBO

Samantha Jones en Thierry Mugler, klinkt als de perfecte combinatie. Het bewijs? Jones in een Mugler-blazer uit de She-Devils Herfst/ Winter-collectie uit 1988.

8 Lady in red
samantha jones beste looks
Getty Images

Het is je vast en zeker al opgevallen dat de pr-dame het liefst in de kleur rood door de New Yorkse straten struint. Hier zien we Samantha Jones in een mantelpak met bijpassende handtas en pumps.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV