Let's binge-watch! Deze steengoede films verdwijnen deze week van Netflix

Netflix verwijdert deze week een aantal geliefde titels: goed excuus voor een Netflix-marathon dus.

Nu je waarschijnlijk toch wat meer binnen zit vanwege de lockdown en je vinger toch nét wat vaker op de Netflix-button klikt, hoef je je daar nu een stuk minder schuldig over te voelen. Netflix verwijdert namelijk een aantal titels van de streamingdienst deze week. Zeker reden om die ene film nog even op de valreep te bekijken. Vogue zet de titels voor je op een rij. En niet getreurd: films en series komen en gaan op Netflix. Deze nieuwe films en series kun je vanaf deze maand op Netflix bekijken, wanneer de andere parels verdwenen zijn.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 After

Te bekijken tot: 17 februari

Dit intense drama is gebaseerd op een boek door Anna Todd. In de film valt de naïeve eerstejaarsstudent Tessa Young voor een jongen met een duister geheim, Hardin Scott. De twee krijgen een hobbelige relatie, maar de liefde blijkt sterker dan wat dan ook.

2 The Final Year

Te bekijken tot: 17 februari

The Final Year vertelt het meeslepende verhaal van Barack Obama's laatste jaar als president van Amerika in 2016. De Amerikaanse documentaire uit 2017 is geregisseerd door Greg Barker en geeft een kijkje in het leven van het Witte Huis en het leven van de president.

3 A Star is Born

Te bekijken tot: 19 februari

Als je deze ontroerende romance tussen Gaga en Cooper (ook de regisseur van de film) nog niet hebt gezien, is dit je uitgelezen kans. De muzikale film vertelt het liefdesverhaal van twee talentvolle muzikanten. Grab the tissues.

4 Smallfoot

Te bekijken tot: 19 februari

Een goede animatiefilm hurts nobody en kan simpelweg altijd. Alleen, met je vriend of met vriendinnen: dit is een absolute feel good film. Het verhaal gaat over Migo, die sterk gelooft in Smallfoots. Zijn dorp gelooft hem niet en doet afstand van hem. Om de waarheid te bewijzen gaat Migo op reis om de wezens te vinden.

5 Midsommar

Te bekijken tot: 2o februari

Dit verhaal gaat over een vrouw die haar man verliest tijdens een mid-zomer festival in een dorpje in Scandinavië. Wat begon als een idyllische vakantie, eindigt in een nachtmerrie. Later reist ze samen met zijn oude studievrienden opnieuw af naar het kleine dorpje, op zoek naar antwoorden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix