Vogue
Health Food Wall lanceert de gezonde snackmuur

cultuur / Food

Health Food Wall lanceert de gezonde snackmuur

Datum
Auteur
Door de redactie

We houden allemaal van een kroket of een portie bitterballen op zijn tijd. En niks zo handig als de oude vertrouwde snackmuur, wanneer je haast hebt of op als je terugkomt van een cocktailparty. Goed nieuws voor de healthy few onder ons. Binnenkort trek je in Amsterdam gezonde maaltijden uit de muur. In de Kinkerstraat opent namelijk de Health Food Wall haar deuren.

Gezonde trekmuur

Initiatiefnemer is diëtiste en vegetarische chef Anouk Snelders. Ze kwam op het idee van een gezonde snackmuur toen ze in Amerika studeerde. In het interview met AD zegt ze: 'Ik was verbaasd dat daar nog geen concept à la Febo was: snel, makkelijk, betaalbaar. Maar dan gezond. Daar zag ik een gat in de markt.' Snelders gaat binnenkort experimenten met een muur waarin zes verschillende maaltijden beschikbaar zijn, onder andere twee soorten salades en vier grotere maaltijden.

To go

Alle maaltijden zijn biologisch en vegetarisch, de meeste zelfs veganistisch. Ook zijn er glutenvrije opties. 'Onder gezond eten valt voor mij ook milieu en dierenwelzijn,' aldus Snelders. Anouk vindt het ook belangrijk dat de maaltijden betaalbaar zijn, en zo voor iedereen. Betalen doe je bij de trekmuur contactloos. De opening staat voor eind augustus gepland.

Een snel en plantaardig pastarecept voor tijdens de warme dagen

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten