Vogue
Meghan Markle past haar dieet aan nu ze een royal is

cultuur / Food

Meghan Markle past haar dieet aan nu ze een royal is

Datum
Auteur
Door de redactie
Getty Images

Sinds de 37-jarige Meghan Markle lid is van de koninklijke Britse familie, zijn er een aantal dingen veranderd, zoals haar stijl, de manier waarop ze loopt én - weten we nu - wat ze eet. De Duchess of Sussex schrapt namelijk één belangrijk ingrediënt uit haar menu.

No go

De etiquette geldt niet alleen voor Meghan, maar voor alle Britse royals. De koninklijke familie heeft namelijk één ingrediënt uit de keuken verbannen: knoflook. Darren McGrady, chefkok van Buckingham Palace vertelt aan RecipesPlus: 'We serveren nooit iets met teveel knoflook of ui. Dat wil de koningin absoluut niet op het menu zien staan.' Koningin Elizabeth II zou de initiatiefnemer zijn, om knoflook voor altijd te verbannen.

Foodie

Eerder werd al meer bekend over het menu van de royals. Zo zou her majesty ook geen pasta en aardappelen eten. En dat terwijl Meghan een echte foodie is, die dol is op pasta. In een interview met Delish liet Markle weten dat haar favoriete gerecht een courgettepasta is, naast haar guilty pleasure: frietjes.

Back to basics: frisse lentenoodles met een twist

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten