Vogue
Vogue Paaseitjes Test: de beste en bijzonderste chocolade-eitjes

cultuur / Food

Vogue Paaseitjes Test: de beste en bijzonderste chocolade-eitjes

Datum
Auteur
Rixt Weeber
Louis Vuitton, Herfst/Winter 2009, InDigital

Het is bijna weer zover: Pasen! Naast bloemen op tafel, uitgebreid ontbijten en voor sommigen een bezoekje aan de kerk ook weer tijd voor chocolade paaseieren. Nederlanders eten gemiddeld 47 paaseitjes tijdens de feestdagen, en met zo'n aantal kunnen ze maar beter goed smaken. Vogue selecteert de bijzonderste, lekkerste paaseitjes – want voorspelbaar wit, melk en puur hebben we nu wel gezien.

The perfect scoop: 7 favoriete ijssalons

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten