Oscars 2021: bekijk de meest spraakmakende en hilarische momenten tijdens de Academy Awards

Bij een officiële ceremonie die live wordt uitgezonden horen ook de nodige spontane acties. Bekijk hier de meest spraakmakende momenten tijdens de Oscars 2021.

De Academy Awards 2021, in volksmond ook wel de Oscars genoemd, vond gisteravond plaats in het Dolby Theatre in Los Angeles. Vanwege de coronamaatregelen was er beperkt publiek aanwezig en wisten alleen de genomineerden, plus een aantal familieleden, een plekje te bemachtigen om de ceremonie bij te wonen. Jammer voor de celebs die thuis moesten blijven, maar ook voor de trouwe kijkers. Want door de magere opkomst moesten we het dit jaar vooral hebben van de modemomenten en minder van de spraakmakende of hilarische momenten.

Shotjes, twerken en speeches

Toch zijn er stiekem wel een paar momenten uit de ceremonie die we echt niet mogen vergeten. Degenen die gisteravond aan het beeld gekluisterd zaten, hebben ze vast voorbij zien komen. Voor wie lag te slapen, hebben we natuurlijk een fijne samenvatting. Van Viola Davis die eigenlijk al een Oscar had moeten krijgen voor haar move op de rode loper tot aan Daniel Kaluuya die zijn moeder - per ongeluk - voor schut zet tijdens zijn speech en een 'twerkende' Glenn Close. Dit waren de vier meest spraakmakende en hilarische momenten van de Oscars 2021.

Meest spraakmakende en hilarische Oscar 2021-momenten

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Speech over verwekking

Daniel Kaluuya, die voor de gelegenheid Bottega Veneta aantrok, won zijn eerste Oscar voor zijn bijrol in Judah and the Black Messiah. Tijdens zijn speech bedankt hij zijn ouders voor zijn verwekking. De reactie van zijn moeder die in het publiek zit, spreekt boekdelen.

2 Viola Davis heeft dorst

Viola Davis verdient een oscar voor deze rode loper move. De actrice wist voor de ceremonie perfect uit te beelden hoe je een shotje hoort te nemen.

3 Een 'twerkende' Glenn Close

Actrice Glenn Close liet tijdens de ceremonie zien wat voor talenten ze nog meer heeft. Toen komediant Lil Rel Howery haar vroeg om te dansen, twijfelde de actrice geen moment en haalde ze al haar 'twerk skills' uit de kast.

4 Inspirerende speech

De avond was misschien niet gevuld met veel grappige momenten, maar ontroerende momenten waren er genoeg. Zo won de Koreaanse actrice Yuh-Jung Youn een Oscar voor Beste vrouwelijke bijrol in de film Minari. Hiermee schreef ze geschiedenis, nooit eerder won een Koreaan binnen deze categorie. Tijdens haar speech benadrukte Yuh-Jung hoe belangrijk het is om elkaar niet alleen als concurrenten te zien. Een mooie uitspraak die ons hopelijk allemaal bijblijft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van De Oscars