A$ap Rocky vertaalt nieuwste modetrend op zijn manier

Tijdens de viering van het tienjarig bestaan van de Dubai Mall sprong één figuur uit de massa.

People, Eyewear, Fashion, Street fashion, Beauty, Human, Glasses, Headgear, Sunglasses, Fashion accessory,
Getty Images

Terwijl in Nederland vorige week iedereen de "goeie ouwe Sint" verwelkomde, vierde de Dubai Mall te midden van heet zand en een futuristische skyline haar tienjarig bestaan. En op dat feest sprong één figuur uit de massa.

Dubbel feest

Het shop-walhalla Dubai Mall dat deel uitmaakt van Burj Khalifa, de hoogste wolkenkrabber ter wereld, telt ruim 1200 winkels en is daarom het grootste winkelcentrum in de Verenigde Arabische Emiraten. Gucci koos ervoor om voor deze gelegenheid ook de opening te vieren van haar eerste flagship store. Dit is tevens de eerste winkel die onder creatieve leiding van Alessandro Michele is ingericht. Dubbel feest dus. Terwijl buiten de graadmeter op 29 stond, verwelkomde het Italiaanse modehuis, gasten als dj-duo Diamond Setter en Stretch Armstrong, fotograaf Trevor Stuurman en niemand minder dan A$AP Rocky. Uiteraard allemaal van top tot teen gekleed in romantische creaties van Gucci.

Altamash Urooj

Oostblok oma

Toch was er één persoon in het bijzonder op wie alle ogen gericht waren: A$ap Rocky (hoe raadt je het?) De rapper die dit jaar 30 werd, bracht een ode aan de ‘oostblok oma’ door zijn zijden Gucci-sjaal om zijn hoofd te strikken zoals dat in jaren '50 werd gedaan – denk Roodkapje meets de renaissance. Voor zijn optreden tijdens de afterparty - die in samenwerking was met Sole DBX, een bekend festival in het midden-oosten die urban-mode liefhebbers bij elkaar brengt – verruilde A$ap a.k.a. Rakim Mayers zijn look voor een casual variant zodat hij met volle teugen kon mee springen met zijn crowd. Dubbel feest indeed.

Altamash Urooj

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Muziek