Rihanna brengt nieuw album uit in 2019

Naast Ariana Grande, Lady Gaga en Adele komt ook Rihanna volgend jaar met nieuw materiaal.

rihanna-nieuw-album-2019
Brendon ThorneGetty Images

Het was een druk jaar voor Rihanna. Zo was de zangeres druk bezig met het runnen van haar succesvolle make-uplijn Fenty Beauty, net als het promoten en ontwikkelen van haar lingerielijn Savage x Fenty, waarvoor ze ook nog eens een modeshow organiseerde. Daarnaast speelde ze een rol in de film Ocean's 8, samen met grote namen Cate Blanchett, Sandra Bullock en Anne Hathaway. Je zou bijna vergeten dat ze ook nog muziek maakt. Goed nieuws voor alle fans van Rihanna's oeuvre, want de zangeres komt in 2019 met een gloednieuw album.

Nieuw album voor Rihanna

Dat bevestigde de zangeres en entrepreneur zojuist op haar Instagramaccount. Een fan vroeg in de comments onder een van Rihanna's selfies wanneer we een nieuw album van haar kunnen verwachten. Haar antwoord was kort, maar krachtig: '2019'. Het is inmiddels een tijdje geleden dat Rihanna een nieuw album uitbracht. Haar vorige album Anti kwam uit in 2016, na Unapologetic in 2012. Haar meest recente single is Wild Thoughts in samenwerking met DJ Khaled. Het is daardoor niet meer dan logisch dat fans benieuwd zijn naar nieuw repertoire.

Vrouwelijke topartiesten

Rihanna is zeker niet de enige die met nieuwe muziek komt in het nieuwe jaar. Ook grote namen als Ariana Grande, Lady Gaga, Adele en Selena Gomez hebben bevestigd een nieuw album uit te brengen in 2019. Een jaar vol pophits van vrouwelijke topartiesten in het vooruitzicht, dat klinkt zeker niet verkeerd moeten we toegeven.


Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur