Christina Aguilera komt na 13 jaar weer naar Nederland voor een concert

Op 8 juli staat de Amerikaanse zangeres in de Amsterdamse Ziggo Dome.

image
Getty Images

Op maandag 8 juli komt Amerikaans zangeres Christina Aguilera naar Nederland voor een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. Het is voor het eerst in dertien jaar dat de inmiddels 38-jarige Aguilera in ons land een optreden zal verzorgen.

X-Tour

De zesvoudig Grammy Award winnares zal met haar X-TOUR favoriete hits laten horen zoals Genie in a Bottle, Ain't no Other Man en Fighter. De Amerikaanse popartieste verkocht wereldwijd meer dan 43 miljoen albums. Haar laatste album liberation kwam uit in juni 2018 en liet een nieuwe sound horen van de pop-zangeres, met invloeden uit R&B en hip hop. Met haar krachtige stem scoorde ze in het verleden vijf nummer 1-singles in de Billboard hot 100 lijst in de Verenigde Staten.

Aguilera zelf kan niet wachten haar fighters te ontmoeten en schrijft via Instagram: 'Deze tour is voor al mijn fighters in Europa. Tickets gaan in de verkoop DEZE WEEK! (sommige zijn al beschikbaar). Ga naar www.christinaaguilera.com voor alle informatie. Bedankt dat jullie geduldig met mij zijn - ik heb je luid en duidelijk gehoord, dus ik heb dit in alle stilte voorbereid...kan niet wachten om weer naar het buitenland te gaan !!!! #TheXTour'

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op vrijdag 8 maart om 10:00u. Kaarten zijn verkrijgbaar via ticketmaster.nl of telefonisch via 0900-3001250.

Bekijk een aantal van Christina's grootste hits terug in onderstaande videoclips:

Genie in a bottle

Dirrty

Can't hold us down


Lady Marmelade

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Muziek