Beyoncé lanceert nieuw album met komst Netflix documentaire

Queen B komt na een lange tijd weer met een eigen solo-album dat vol verassingen zit.

Fashion model, Fashion show, Fashion, Clothing, Haute couture, Runway, Event, Public event, Fashion design, Dress,
Getty Images

Onlangs werd bekend dat er een Netflix documentaire over niemand minder dan Beyoncé in de maak was. Gister ging de docu in première op het streaming kanaal, waarbij nog een andere verrassing naar buiten kwam. Queen B lanceerde met de komst van haar film ook een nieuw album met de gelijknamige titel Homecoming: The Live Album.

Nieuwe muziek

Net zoals centraal staat in de docu, bevat het gloednieuwe album Beyoncé's twee uur durende Coachella-optreden met maar liefst 40 verschillende nummers, allemaal live-versies van haar optreden op het festival. Zoals eerder aangekondigd bevat het album zowel oude als nieuwe muziek, waar hits als Crazy in Love en Formation te beluisteren zijn. Ook passeren nummers als Say My Name de revue, uit haar tijd in Destiny’s Child. Er zijn ook twee gloednieuwe nummers te beluisteren op het album. De ene is een cover van het nummer Before I Let Go van Maze en Frankie Beverly en een nieuwe versie op haar eigen nummer I Been On.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het nieuwe album is de eerste nieuwe solo-muziek die Beyoncé uitgeeft sinds haar album Lemonade uit 2016. Later gaf ze samen met haar man Jay-Z het album Everything is Love uit, dat ze gezamenlijk maakte. Het nieuwe album is niet zoals normaal gesproken enkel te beluisteren via Jay-Z's streaming kanaal Tidal, ook op Spotify, Apple Music en Youtube Music kun je de nieuwe nummers beluisteren. De documentaire die gelijktijdig met het album verscheen gaat over het persoonlijk leven van de zangeres, waar ze als eerste zwarte vrouw een headliner werd op Coachella.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix