Adele's nieuwe album geïnspireerd op haar recente scheiding

De 30-jarige zangeres is naar verluidt bezig met het maken van een nieuw album dat vol zal staat met hartverscheurende break-up nummers.

Performance, Entertainment, Performing arts, Talent show, Event, Music artist, Singing, Performance art, Singer, Music,
Getty Images

Onlangs werd het trieste nieuws naar buiten gebracht dat Adele en haar man Simon Konecki zijn gescheiden. Met het droevige nieuws werd ook bekend gemaakt dat Adele bezig is met het maken van een nieuw album, dat naar verluidt geïnspireerd is op haar breuk met haar longtime love.

Nieuw hoofdstuk

Niemand schrijft liefdesliedjes beter dan Adele. De emotioneel beladen nummers zijn geen zoetsappige odes aan de liefde, maar emotionele break-up nummers die het resultaat zijn van moeilijke relaties. Haar grootste hits als Someone Like You, Rolling in the Deep en Hello zijn geïnspireerd op eerdere relaties die een breuk als gevolg hadden. Hollywood Life maakt bekend dat we ditzelfde kunnen verwachten bij het volgende album van de 30-jarige zangeres. 'Hoewel Adele er kapot van is dat de scheiding heeft plaatsgevonden, zit ze niet depressief niks te doen. Ze werkt, ze brengt tijd door met vrienden, ze leeft haar leven en kijkt vooruit naar een nieuw hoofdstuk.'

Muziek als therapie

De bron vertelt verder dat de zangeres haar hart heeft uitgestort in de studio waar ze momenteel werkzaam is aan het nieuwe album: 'Adele en Simon hebben de tijd genomen om de scheiding privé te verwerken voordat het nieuws publiekelijk werd. Adele heeft haar emoties verwerkt zoals ze dat altijd doet, door het schrijven van nummers. Ze heeft haar hart uitgestort in de studio. Het maken van muziek is als therapie voor haar. Haar volgende album gaat dan ook over Simon en de scheiding'. Dit betekent dat we opnieuw een bijzonder album kunnen verwachten met hartverscheurende en unieke ballads. Het nieuwe album komt bijna vier jaar later, na haar laatste album 25.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Muziek