Kim Kardashian verschijnt met haar hele gezin in Kanye's nieuwste videoclip

Vooral de zesjarige North steelt – naar verwachting – de show.

Als je dan een familie hebt die nógal gewend is om voor de camera te staan, kan je ze maar net zo goed een prominente rol in je nieuwe videoclip geven, moet Kanye West gedacht hebben. Zo verschijnt zijn vrouw Kim Kardashian met hun hele gezin in zijn muziekvideo voor Closed on Sunday, afkomstig van het – veelbesproken – Jesus is King-album.

Closed on Sunday

Het liedje is geïnspireerd op de populaire Amerikaanse fastfoodketen Chick-fil-A, die standaard op zondag gesloten zijn. Dat beleid (dat genomen werd vanuit religieuze overwegingen) leverde hen flink wat beroemdheid en memes op, omdat vergelijkbare ketens vaak juist 24/7 open zijn. Kanye opent het liedje dan ook gepast met: 'Closed on Sunday, you're my Chick-fil-A.' Ondertussen zien we Kim, Kanye en hun kinderen North, Saint, Chicago and Psalm slapend op een rots. Naar verluidt is de plek onderdeel van hun peperdure ranch in Wyoming, met verschillende weiden, meertjes én genoeg cabins om al hun vrienden en familie over te laten komen.

Kim Kardashian en haar gezin

Als het gezin eenmaal op hun gemakje is wakker geworden, lopen ze van de berg af om daar een hoop bijzonder futuristische trucks aan te treffen, waar leden van zijn Sunday Service-koor in vervoerd worden. De wagens worden niet alleen aangestuurd door Kanye, maar ook door Kris Jenner (immers momanager sinds jaar en dag), die dat in een fantastische bruine teddy coat klaarspeelt. Er is tevens een rolletje weggelegd voor Kourtney Kardashian, Mason, Penelope en Reign. Tóch gaat de echte Oscarnominatie naar North (6), die de video schreeuwend (doch in stijl) afsluit, en wederom maar weer bewijst een geboren entertainer te zijn. Je bekijkt de hele clip hieronder.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Muziek