Lady Gaga, Billie Eilish en andere internationale artiesten slaan de handen ineen voor een live concert

One World Together At Home moet mensen blijven inspireren in deze onzekere periode.

Billie Eilish, Lizzo en Lady Gaga, die zullen optreden in het benefietconcert ter bestrijding van het coronavirus
Getty Images

Onder meer Lady Gaga, Billie Eilish en Lizzo zullen optreden tijdens het live benefietconcert One World, Together at Home. MTV zendt het speciale programma, dat bedoeld is om stil te staan bij de coronapandemie, uit in de nacht van 18 op 19 april. De kriebels van een fysieke show blijven wellicht uit, maar als je dan tóch het huis niet uit kan, komt dit alternatief – dat gecureerd is door Gaga zelf – wel aardig in de buurt.

One World, Together at Home

Lady Gaga en Wereldgezondheidsorganisatie WHO werken voor de show samen met Global Citizen, een muziekfestival dat eerder al verschillende stay-at-home concerten (met onder meer Shawn Mendes en Camila Cabello) organiseerde. One World, Together at Home wil de wereld oproepen om sámen het virus te bestrijden, door bijvoorbeeld hun acties te ondertekenen die corporaties of overheden oproepen om meer geld vrij te maken voor medische doeleinden. 'Dit wordt een historisch, wereldwijd evenement om niet alleen de heldendaden van medisch personeel te vieren, maar ook de WHO te steunen in het gevecht tegen COVID-19,' is te lezen in een statement.

Zien: Lady Gaga en Jimmy Fallon bij de 'Tonight Show'

Talkshowhosts

De show wordt gepresenteerd door de Amerikaanse talkshowhosts Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel en Stephen Colbert. Gedurende twee uur zal door middel van persoonlijke verhalen van onder meer medisch personeel worden stilgestaan bij de impact van het coronavirus. In de show zijn verder talloze grote artiesten te zien, zoals Paul McCartney, Stevie Wonder, John Legend, Elton John en Alanis Morissette.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Uitzending Nederland

Het concert is op 19 april om 02.00 uur live op MTV te zien. Wie dan al lang en breed naar dromenland is, krijgt zondag een tweede kans: de special wordt diezelfde dag om kwart over zeven 's avonds herhaald.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus