Platenlabel Burning Fik van Faberyayo en Abel komt met eerste verzamelalbum 'Fik 1'

En jij bent uitgenodigd voor het album release feestje.

cover lievelingskech van baby boys
Baby Boys / Burning Fik

Dat deze lockdown niet enkel kommer en kwel is, maar ook de creatieve sappen weer laten stromen, blijkt uit de nieuwe release van het album Fik 1 van platenlabel Burning Fik. Het eerste verzamelalbum van het jonge label van Faberyayo en Abel verschijnt op vrijdag 15 mei en is een compilatie van tracks van een aantal van Nederland's grootste hiphop talenten. En bij een nieuw album hoort natuurlijk een release feestje: die van Fik 1 kun jij zelf virtueel bijwonen via Skatecafe TV.

Verzamelalbum De Fik 1

Geboren in de eerste quarantainemaand, is het album Fik 1 een verzameling van het beste werk van de artiesten op het label Burning Fik. Opgericht in 2018, is het jonge platenlabel bekend van namen als internetsensatie Gotu Jim, verlegen boyband Baby Boys, appelsap-ambassadeur Suilju en natuurlijk de labelbazen Faberyayo en Abel zelf. Maar ook nieuw talent wordt met de release van Fik 1 gepresenteerd: nummers van Belgische rapper Kleine Crack, cyberelf Firoza en de Amsterdamse Bob uit Zuid worden allemaal op vrijdag 15 mei aan het grote publiek geïntroduceerd.

Releaseparty met Skatecafe TV

Bij elk van de tweeëntwintig nummers van Fik 1 komt een kleurplaat in het bijbehorende kleurboek van het album – voor ieder die opzoek is naar wat bezigheidstherapie in zelf-isolatie. Om je weekend én de release van het album op juiste wijze af te trappen, organiseert Burning Fik samen met Skatecafe een feestje op vrijdag 15 mei dat jij (virtueel) bij kunt wonen. Via de stream van Skatecafe TV kun je vanaf 20.00 uur meegenieten van een bont spektakel boordevol coronaproof optredens, interactie met jou als kijker en meer gekkigheid.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zien: Vjeze Fur en chefkok Joris Bijdendijk gaan samen de keuken in

Platenlabel Burning Fik

Platenlabel Burning Fik werd in 2018 opgericht door Faberyayo – a.k.a. Pepijn Lanen – en Abel ‘Rapchamp’ van Gijlswijk. Naast succesvolle tracks van de labelbazen zelf, scoorde het Burning Fik hits met nummers als Gotu Jims Krijg het er geil van met MEROL en Sinaasappelsap van Suilju. Fik 1 is het eerste verzamelalbum waarop al het jonge talent van het platenlabel samenkomt.

De release party van Fik 1 van platenlabel Burning Fik is op vrijdag 15 mei vanaf 20.00 uur bij te wonen via de livestream van Skatecafe TV.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Muziek