Vogue
Anouk deelt foto van halsbedekkende 'tattoo', en daar kun je bijna niet omheen

cultuur

Anouk deelt foto van halsbedekkende 'tattoo', en daar kun je bijna niet omheen

Datum
Anouk door Erwin Olaf, Vogue Nederland, april 2013.

Op Instagram geeft Anouk ons regelmatig een kijkje in haar persoonlijke leven. Zo komen er foto's van haar gezinsleven voorbij, en deelt ze zo nu en dan een video waarin ze al zingend te zien en te horen is. Maar ook een selfie is Anouk niet vreemd, toont onder andere haar laatste post, die de zangeres gisterenavond op het social media platform plaatste. Maar die foto blijkt al snel meer dan een selfie.

Tattoo of niet?

Je hoeft namelijk niet lang naar de foto te kijken voordat je iets opvalt. En het bijschrift bij de foto onthult al snel waarom. De hals van de zangeres is namelijk bedekt met een zwarte tekst, de songtekst van een nummer. De tekst bedekt bijna de hele voorkant van de nek van de zangeres, en roept daardoor veel reacties op. Of het om een echte tattoo gaat – op het eerste gezicht zou je zeggen van niet, maar met Anouk weet je het nooit zeker – laat de zangeres niet weten. Fans speculeren er op los.

Lyrics

Een korte blik op het overzicht van de Instagrampagina van Anouk laat zien dat de zangeres onlangs bijna al haar foto's heeft verwijderd. Haar account telt inmiddels nog maar tien berichten, waarvan de selfie dus de laatste is. Onder het bericht vragen haar fans zich massaal af om welke lyrics het gaat, en of ze misschien de aankondiging van een nieuw nummer onthullen. Of ze de 'tattoo' – of zoals de zangeres het zelf noemt: #lyricsart – ook mooi vinden? Daar zijn de meningen nogal over verdeeld...

Het eerste dopingschandaal op de Olympische Spelen is een feit… bij curling

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten