Vogue
Beyoncé en Jay-Z hebben net dit surprise album uitgebracht

cultuur

Beyoncé en Jay-Z hebben net dit surprise album uitgebracht

Datum
Auteur
Door de redactie
Getty Images

Het was een heel goed weekend voor alle fans van Beyoncé en Jay-Z: zaterdag lanceerde het koppel een nieuw gezamenlijk album, Everything is Love. Het album telt maar liefst negen nummers en afgelopen weekend werd er zelfs al een single, met de titel Apesh*t, inclusief video – in een geheel afgehuurd Louvre - vrijgegeven. 

Carter album

Tijdens het begin van hun wereldtournee On The Run II verrasten Beyoncé en Jay-Z ons al met een spectaculaire show vol indrukwekkende outfits en beelden van het vernieuwen van hun huwelijksgeloften, en nu lijkt het koppel ons opnieuw te overdonderen. Het album was niet geheel onaangekondigd. Afgelopen november gaf Jay-Z al aan dat er een Carter album in de maak was. Het album is exclusief te beluisteren via Tidal, maar enkele teasers zijn al vrijgegeven. Beluister ze hier.

Ode

Afgelopen weekend trad het koppel op in Londen. Tijdens het optreden sloten ze af met het nummer ‘Young Forever’ - een aanpassing op het nummer 'Forever Young' van Alphaville - dat een ode is aan de slachtoffers van de afschuwelijke brand in de Grenfell toren in Londen die vorig jaar op 14 juni uitbrak. De levens van 72 mensen gingen hierbij verloren. Beyoncé en Jay-Z zijn op het moment op tournee in Europa en treden aankomende week ook op in Amsterdam. Op dinsdag 19 en woensdag 20 juni kunnen Nederlandse fans genieten van de On The Run II tour in de Johan Cruiff Arena.

Top 5 best read: week 24 2018

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten