Vogue
Beyoncé en The Weeknd hoofdacts van Coachella

cultuur

Beyoncé en The Weeknd hoofdacts van Coachella

Datum

Vandaag is de line-up van het populaire muziekfestival Coachella bekendgemaakt. The Weeknd, Beyoncé en Eminem zijn de hoofdartiesten tijdens de negentiende editie van het Amerikaanse festival.

Variatie

Het zesdaagse festival vindt ook dit jaar weer plaats in Californië. Naast Beyoncé, The Weeknd en Eminem zullen ook artiesten Kygo, Jamiroquai, Miguel, War on Drugs, Vince Staples en Tyler, the Creator optreden. The Weeknd zal op vrijdag 13 en 20 april te zien zijn op het podium, Eminem op zondag 15 en 22 april en Beyoncé op zaterdag 14 en 21 april. Vorig jaar verving Lady Gaga Beyoncé, nadat de zangeres in februari bekend had gemaakt dat ze zwanger was van de tweeling Rumi en Sir. Naast verschillende optredens zijn er kunstinstallaties te zien zijn, onder andere van kunstenaars Robert Bose en Edoardo Tresoldi. Op de website van Coachella is de volledige line-up te zien.

Coachella Valley Music and Arts Festival, 13-15 april en 20-22 april, Indio, Californië. Kaartverkoop start 5 januari 21.00 uur Nederlandse tijd.

Binnenkort: Vogue fotograaf Marc de Groot heeft een nieuwe modetentoonstelling

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten