Vogue
British Airways komt met betaalbare lange vluchten

cultuur

British Airways komt met betaalbare lange vluchten

Datum
David Wayne en Marilyn Monroe in How to Marry a Millionaire (1953), Getty Images

De Britse vliegtuigmaatschappij British Airways komt vanaf dit weekend met goedkopere lange afstand-vluchten, zoals van Londen naar Amerika, Hong Kong, Delhi, de Domenicaanse Republiek, Singapore of Dubai.

Budget

Prijzen van de lange vluchten zijn slechts 200 (Boston) tot 284 (Texas) euro en rond de 350 euro voor de Dominicaanse Republiek en Singapore. Wel moet je nog zo’n 100 euro extra betalen voor de terugreis, en bagage zit ook nog niet bij de prijs in. Als Nederlander moet je bovendien natuurlijk eerst in Londen zien te komen. Misschien een combinatiereis? 

Getty Images

Klimaatimpact

Naar de andere kant van de wereld voor een paar honderd euro klinkt misschien als feest – zeker voor wie regelmatig naar andere continenten vliegt – maar lange vluchten gaan wel ten koste van het milieu. Een vliegreis belast het milieu namelijk maar liefst zeven tot elf keer meer als dezelfde reis per trein, zo meldt Milieu Centraal. Weten hoeveel klimaatimpact jouw vakantie heeft? Bereken het met de tool van Milieu Centraal. Bovendien zijn er genoeg mooie plekken in Europa die minstens net zo Instagram-waardig zijn als Bali of Thailand, zoals de prachtige eilanden rondom Schotland, Ierland en Denemarken.

HBO brengt een nieuwe Elvis Presley documentaire uit

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten