Vogue
De beste work-out voor strakke benen, volgens Victoria's Secret model Georgia Fowler

cultuur

De beste work-out voor strakke benen, volgens Victoria's Secret model Georgia Fowler

Datum
Instagram Georgia Fowler

'Alles wat ik doe draait om verlenging,' vertelt personal trainer Stephen Pasterino aan de Amerikaanse Vogue over zijn Bodies by P Workout, momenteel een ware hype onder New Yorkse modellen. De work-out beloofd een lang, lenig silhouet zonder heftige spierdefinitie. Victoria's Secret model Georgia Fowler is fan en laat zien welke work-outs zorgen voor strakke en slanke benen.

Foamroller

Een van de favoriete work-out tools van Pasterino is de foamroller. De personal trainer ontwikkelde speciale oefeningen, om zo elk deel van het been evenveel aandacht te geven. Zo slaan veel work-outs de dijen over, volgens Pasterino. De foamroller is ideaal om de spieren te masseren en tegelijkertijd beweging te controleren en daardoor ook kleine spierengroepen aan te spreken en te trainen. Model Georgia laat zien hoe je deze tool op drie verschillende manieren gebruikt.

Breng de foamroller boven je hoofd. Stabiliseer je lichaam en breng je knie op hoogte van je taille. Beweeg de knie langzaam naar buiten, zodat je een spanning voelt aan de binnekant van je been. Doe 8 herhalingen en wissel dan van been.

Breng de foamroller met uitgestrekte armen voor je borst en knijp je triceps samen. Stap met je rechtervoet naar achteren en tik de vloer met de bal van je voet aan. Breng vervolgens je armen boven je hoofd. Breng je voet weer terug op heuphoogte en doe 6 herhalingen en wissel van been.

Plaats de roller direct achter je. Beweeg je rechtervoet met een uitgestrekt been naar boven en naar beneden, tot net boven de foamroller. Doe 8 herhalingen en wissel dan van been.

Herzie je Valentijnsstrategie: 'Romantiek is levensgevaarlijk en Tinder al helemaal'

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten