Vogue
Het eerste vegan food festival komt naar Amsterdam

cultuur

Het eerste vegan food festival komt naar Amsterdam

Datum
Auteur
Door de redactie
Sebastian Kim, Vogue Australia, januari 2017.

De zomer staat in het teken van festivals. Goed nieuws voor alle vegans die op menig festival worstelen met het eetaanbod (want vlees, vlees, vlees): dit jaar komt er een veganistisch food festival naar Amsterdam. Op 10, 11 en 12 augustus wordt het Vegan Food Festival gehouden bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Het driedaagse festival heeft een ruim aanbod aan veganistische keukens – zo kan je bij verschillende stands terecht die allemaal vegan food serveren.

Programma

Het festival – met gratis entree – hoopt op deze manier een groot publiek kennis te laten maken met de veganistische keuken en een plantaardige levensstijl. Onder het grote aanbod pin only stands die vegan food serveren vindt je onder andere Vleesch noch Visch, Juice Brothers, Van Leeuwen ijs, Madame Cocos en Sharp Sharp. En als we de foto’s mogen geloven, belooft dat veel goeds.

Vleesch noch Visch

Karaoke en snoepjes maken

Daarnaast zijn er ook non-food stands te vinden die in het teken staan van een duurzame en veganistische levensstijl en worden er onder andere workshops gehouden, muziek gemaakt en documentaires afgespeeld. Zo kun je sporten met de Vondelgym, karaoke zingen bij Duke of Tokyo en kinderen kunnen op zondag snoepjes maken met Tante Toos Suikerloos (en wij willen dat stiekem ook wel). Vanaf 23:00 uur, na de afsluiting van het festival, gaat het nachtprogramma van start in het Transformatorhuis op het Westergasterrein dat verzorgd zal worden door populaire Amsterdamse clubavonden.

Sharp Sharp

Vegan Food Festival, vrijdag 10 t/m zondag 12 augustus. Kijk voor meer informatie op VeganFoodFestivals.nl.

Oprah Winfrey gaf Meghan Markle’s moeder Doria Ragland dit lieve cadeau

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten