Vogue
Emily Ratajkowski onthult eindelijk diamanten verlovingsring

cultuur

Emily Ratajkowski onthult eindelijk diamanten verlovingsring

Datum
Auteur
Door de redactie
Getty Images

Het heeft even geduurd maar het is dan eindelijk zover. Het Amerikaanse model Emily Ratajkowski met Poolse roots toont haar joekel van een verlovingsring voor het eerst. Dat deed ze deze ochtend op Instagram met een foto die meer zei dan duizend woorden. Een bijschrift onder de post was dan ook overbodig. 

Even geduld

Het model dat twee jaar geleden haar eerste Vogue-cover strikte moest even geduld hebben. De 27-jarige stapte namelijk in februari dit jaar al in het huwelijksbootje met muziekproducer Sebastian Bear-McClard. Het was een grote verrassing voor haar 18 miljoen volgers toen ze een foto plaatste in een okergeel pak met zwarte hoed . 'Dus, ik heb een verrassing, ik ben vandaag getrouwd', zei Ratajkowski in een Instagram-story. Ze bevestigde hun huwelijk met een post op Instagram waarbij het koppel al knuffelend poseert. 

Emily Ratajkowski en Bear-McClard op hun trouwdag in februari dit jaar in New York - Instagram @emrata

Paperclip als ring

In een interview met Jimmy Fallon tijdens de The Tonight Show onthult ze dat Bear-McClard haar zonder verlovingsring ten huwelijk had gevraagd in een restaurant in New York. Emily: 'Hij nam de paperclip dat aan de rekening vastzat en maakte me een ring, dat vond ik zo romantisch.' Tot nu droeg het model slechts een gouden ring maar daar is sinds kort verandering in gekomen. Op Instagram toont ze voor het eerst haar verlovingsring met man Sebastian al lachend op de achtergrond. Het is er niet maar één, voor het 'lange wachten' kreeg Ratajkowski twee schitterende exemplaren. Een ring met peervormige diamant en een prinses geslepen diamant. 

Instagram @emrata
Instagram @emrata

Vele reacties

Een diamant van formaat zorgt voor heel wat reacties onder haar Instagram-post. Een fan reageerde zelfs met: 'Het is een wonder dat je nog steeds je arm kunt optillen' en meerdere vrouwen zagen de kans mooi om hun vriend te taggen, al hintgevend naar de ring die ze ook graag zouden krijgen. Het model dat opgegroeid is in London en je kent van films als Gone Girl en I Feel Pretty kan haar geluk niet op en sluit af met een tweede foto in de spiegel waarbij ze een sparklemoji plaatste. 

Prins Harry eerlijk over gezinsplannen met Meghan Markle

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten