Vogue
De ultieme fotocamera voor je Instagram deze zomer vind je in deze Samsung-telefoon

Vogue Promotion

De ultieme fotocamera voor je Instagram deze zomer vind je in deze Samsung-telefoon

Datum
Auteur
Door de redactie
Ibiza, Vogue Nederland

Of je nu een streng anti-social media policy hanteert tijdens je vakantie of je elke dag je Instagram-feed bijwerkt met de mooiste travel-updates, grote kans dat je continue je telefoon bij de hand hebt om elk gedenkwaardig moment vast te leggen. En met dank aan de super geavanceerde camera's op de nieuwste telefoons, hoeft er eigenlijk geen spiegelreflex-camera aan te pas te komen.

Wi-Ki-Woo Hotel, Ibiza. Vogue Nederland

De crème de la crème der smartphone-camera's is momenteel die in de nieuwe Samsung Galaxy S9+, waarmee je in een handomdraai de mooiste foto's voor je holiday album en de allerscherpste foto's voor je Instagram kunt schieten. Zo kun je met dank aan de Live Focus geweldige professionele portretten maken of andere objecten prachtig in scherpte-diepte fotograferen, zoals we zelf ervaarden bij het maken van deze foto van de Samsung S9+ in Ibiza (in de toepasselijke Golden Hour-uitvoering):

De Samsung Galaxy S9+, Golden Hour uitvoering, in Ibiza. Vogue Nederland.

We konden deze foto overigens probleemloos maken in het zand, omdat de telefoon zo goed als stof en waterproof is. Wat wil je nog meer aan het strand of het zwembad? Ook handig: de beeldstabilisatie-functie zorgt ervoor dat je in de haast voor het vastleggen van het ultieme shot, geen blurry beeld meer hebt. En wat te denken van de zogenaamde Super Speed Dual Pixel-sensor waarmee je twaalf foto’s tot één beeld omtovert, zoals bij onderstaande danseres van een lichtshow? Super speedy indeed

Lichtshow in Ibiza. Vogue Nederland

Extra leuke gimmick: de super slomo functie, waarbij je geestige filmpjes in slow motion kunt maken. Ondertussen is het ook het scherm zelf maar liefst 6,2 inch groot, waardoor je de ultrascherpe beelden die de twee (!) 12 megapixelcamera's maken ook in detail kunt bekijken. Het dubbele diafragma zorgt ervoor dat je zowel dag en nacht de mooiste foto's kunt maken. Dus ook de meest indrukwekkende zonsondergangen kun je achteraf met het thuisfront delen.  Laat je zeker niet afschrikken door al deze technische termen: foto's maken is alsnog supersimpel met de Samsung Galaxy S9+ en je hebt ze razendsnel gemaakt. Zodat je ook nog gewoon van het moment zelf kunt genieten. Happy holidays!

Dit is het vermogen van elke Kardashian-Jenner zus

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten