Vogue
Het Louvre organiseert een 'Beyoncé en Jay-Z museumtour'

cultuur

Het Louvre organiseert een 'Beyoncé en Jay-Z museumtour'

Datum
Auteur
Door de redactie
YouTube

Drie weken geleden brachten Beyoncé en man Jay-Z een nieuw album uit via streamdienst Tidal. Ze lanceerden ook direct hun nieuwe single Apeshit, met (uiteraard) een spectaculaire videoclip. Als decor huurde het koppel het Louvre Museum in Parijs af. De videoclip heeft zoveel teweeggebracht dat het museum nu met een heuse Beyoncé en Jay-Z tour komt.

Beyoncé en Jay-Z-museumtour

In de zes minuten durende muziekvideo zien we Beyoncé en Jay-Z op verschillende locaties in een leeg Louvre museum verschijnen. Er komen belangrijke schilderijen en werken in beeld, zoals de Mona Lisa van Leonardo DaVinci, De Kroning van Napoleon van Jacques-Louis David en de beroemde Venus van Milo. Het Louvre lanceert daarom een exclusieve Beyoncé & Jay-Z tour, die je in 90 minuten langs alle kunstwerken loodst, inclusief geschiedenislesje.

Mona Lisa Smile

Het is niet de eerste keer dat het Louvre een exclusieve tour organiseert. In 2016 bracht Will.i.am het nummer en de video Mona Lisa Smile uit, met wederom het Louvre als decor. Ook toen werd een speciale tour georganiseerd voor fans, die je onder andere langs de Mona Lisa nam.

Dit is de bedankkaart van Meghan Markle en prins Harry

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten