Vogue
Hier zijn de eerste foto’s van Meghan Markle en prins Harry, de speelfilm

cultuur

Hier zijn de eerste foto’s van Meghan Markle en prins Harry, de speelfilm

Datum
Lifetime

Nu de royal wedding 2.0 tussen voormalig Suits-actrice Meghan Markle (36) en prins Harry (33) steeds dichterbij komt, kan de voorpret echt beginnen. En hoe kan dat beter dan met de eerste foto’s van de aankomende film over hun leven?

Lifetime

Up close

Begin dit jaar maakte televisienetwerk Lifetime bekend dat er een film over Meghan en Harry in de maak was, met de veelbelovende naam ‘Harry & Meghan: The Royal Love Story.’ De titelrollen zijn weggelegd voor de (dubbelganger) acteurs Murray Fraser en Parisa Fitz-Henley. Op de eerste beelden zien we – de iets minder goed lijkende – prins William en Kate Middleton aan een chique gedekte tafel zitten met Meghan en prins Harry. Ook publiceerde Lifetime een romantische close-up van Harry en Meghan; dat belooft wat.

Lifetime

Première

Bonnie Soper zal de lastige rol van prinses Diana op zich nemen, die in de film voorkomt in een flashback. Maggie Sullivan speelt een – zo te zien goedlachse – koningin Elizabeth. Over de film weten we tot nu toe dat hij begint bij de eerste ontmoeting tussen de prins en Meghan, en eindigt bij de verloving. Vermoedelijk zal de tv-film vlak voor de bruiloft – 19 mei – uitgezonden worden. Nog zo’n 70 dagen geduld dus.

Lifetime

Ontwerper Mart Visser is burgemeester van Zandvoort

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten