Vogue
#HoxHowTo's: leer je eigen design op de markt brengen in het Hoxton Hotel

cultuur

#HoxHowTo's: leer je eigen design op de markt brengen in het Hoxton Hotel

Datum
Auteur
Sarah Meuleman

Naar de film of uit eten? Zo passé! Sinds het succes van de Ted Talks en School of Life plan je een vrije dag het liefst vol kennis en inspiratie. Zo kun je tegenwoordig ook in de Hoxton Hotels terecht voor de #HoxHowTo serie, een line-up van bevlogen sprekers die over een opvallende trend hun expertise delen in een talk of workshop.

#HoxHowTo focust elke keer op een toonaangevende culturele ontwikkeling en gaat op zoek naar de why & who & what, maar vooral ook naar de how zodat je aan het einde van de dag als creatieveling een hoop concrete ideeën en tips mee naar huis kunt nemen. Elke vestiging van Hoxton Hotel heeft zijn eigen specialisme en in Amsterdam is dat: design.

Altijd al gedroomd van je eigen design? De tweede Amsterdamse #HoxHowTo focust op het introduceren van nieuwe producten in de markt. De talks beloven je klaar te stomen om dat briljante idee waar je al zo lang mee rondloopt van de tekentafel te verhuizen naar de buitenwereld. Je hoort alles over de kracht van het prototype, het belang van een duidelijke doelgroep, en de waarde van een duurzame aanpak. Een masterclass in productontwerp, met inside info van sprekers uit succesvolle bedrijven als Calvin Klein, Ace & Tate, KILO en Philps.  

Datum: 15 april
Tijd: van 11u tot 18u
Per talk 6-8 euro, dagpas voor vier talks 16,92 euro.
TheHoxton.com

TLC kondigt een film aan met nooit eerder vertoonde bruiloft beelden van John F. Kennedy jr. en Carolyn Bessette

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten