Vogue
Lady Gaga voor het eerst openhartig over de break-up met Taylor Kinney

cultuur

Lady Gaga voor het eerst openhartig over de break-up met Taylor Kinney

Datum
Getty Images

In haar aankomende documentaire Gaga: Five Foot Two wordt Lady Gaga, die werd geboren als Stefani Joanne Germanotta, onder meer gevolgd terwijl ze wisselende kritieken krijgt op haar album Artpop en terwijl ze bezig is met haar volgende album Joanne, uit 2016. Ook spreekt Lady Gaga voor het eerst openlijk over de break-up met acteur Taylor Kinney.

Gebroken

In juli 2016 zetten Lady Gaga en Taylor Kinney een punt achter hun relatie, een jaar nadat zij besloten zich te verloven. In de documentaire over het leven van Gaga vertelt ze de echte reden van de scheiding. 'Mijn liefdesleven is een puinhoop. Ik verkocht 10 miljoen albums en verloor Matt. Ik verkocht 30 miljoen albums en verloor Luke. Ik maakte een film en verloor Taylor. Het is een keerpunt. Dit is de derde keer dat mijn hart gebroken wordt op deze manier,' vertelt Gaga. De popster was vorig jaar druk met de opnames van haar film A Star Is Born waarin ze dit jaar te zien is naast acteur Bradley Cooper. Volgens de actrice was dit de reden voor haar break-up en is haar carrière een heikel punt. Ze is er klaar mee: 'Mijn grens is bereikt. Ik heb geen tijd voor bullshit met mannen. In een relatie is het belangrijk om samen te groeien,' zegt ze in de documentaire.

Pauze

Dit weekend tijdens een persconferentie ter ere van Gaga 5'2'' op het filmfestival van Toronto liet de zangeres weten haar muzikale carrière voorlopig op een lager pitje te zetten. 'Ik neem even rust. Het betekent niet dat ik me niet ga bezighouden met muziek maken. Het betekent ook niet dat ik geen plannen heb voor de toekomst,' zei Lady Gaga volgens The Hollywood Reporter. Hoe lang Gaga een pauze neemt is niet bekend. De documentaire Gaga: Five Foot Two is vanaf 22 september te zien op Netlix.

Zo hielpen Beyoncé en Solange de slachtoffers van orkaan Harvey in Texas

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten