Vogue
Lady Gaga's nieuwe wassen beeld is ronduit angstaanjagend

cultuur

Lady Gaga's nieuwe wassen beeld is ronduit angstaanjagend

Datum
Getty Images

Verschillende musea over heel de wereld maken al jaren wassenbeelden van beroemdheden. Van Michael Jackson tot Kylie Jenner. Toch gebeurt het vaak dat fans ontevreden zijn met de replica’s van hun idolen. Dit keer ligt een wassenbeeldenmuseum in Lima, Peru onder vuur wegens een ronduit angstaanjagend wassen beeld van Lady Gaga.

https://twitter.com/tobeymonster/status/921163419356680192
https://twitter.com/MikeSington/status/922432671287877632

Plank misgeslagen

Vorige week werd het wassenbeeld van Lady Gaga in het museum onthult. De bekende vleesjurk die Gaga naar de 2010 MTV Video Music Awards droeg maakte de beeldhouwers ook na. Maar op zijn lichts gezegd is de plank misgeslagen. Op Twitter worden foto’s gedeeld van het beeld, waarop men reageert dat de 30-jarige zangeres veel ouder zou lijken dan dat ze is en haar rechter arm niet klopt. 'Hmmm, ik denk dat ze per ongeluk Lady Gaga’s bodyguard hebben gemaakt,' schrijft een Twitteraar. Niet bepaald een gevalletje #NailedIt...

Niet de eerste keer

Dit is niet de eerste keer dat wassenbeeldenmusea de fout in zijn gegaan. Afgelopen zomer was er behoorlijk wat ophef over het wassenbeeld van Beyoncé welke tentoon werd gesteld in het Madame Tussauds museum in New York. De huidskleur van het beeld zou vele tinten lichter zijn geweest dan de huidskleur van de popster. Binnen enkele minuten ging de foto het wereldwijde web over. Alhoewel Madame Tussauds toentertijd reageerde is er nog geen reactie van het museum in Lima, Peru. 

Waarom Karl Lagerfeld alles kan 'Chanel-izen', aldus Karl zelf

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten