Vogue
Model Chanel Iman is zwanger van haar eerste kind

cultuur

Model Chanel Iman is zwanger van haar eerste kind

Datum
Getty Images

Model Chanel Iman is zwanger van haar eerste kind! Het model verloofde zich in december vorig jaar met haar vriend en NFL-speler Sterling Shepard en trouwde begin maart van dit jaar in een Zuhair Murad couturejurk. De 27-jarige Iman deelde het blijde nieuws op haar Instagram-account.

'Pappa en mamma kunnen niet wachten je te ontmoeten. Nu ik dichterbij kom bij het moederschap wil ik alle moeders en toekomstige moeders een fijne Moederdag wensen,' schrijft Chanel Iman bij een foto van haar baby bump op Instagram. Het model deelde een fotoshoot van haar zwangere buik, en foto's met haar man Sterling. 'We zijn gezegend op verschillende manieren nu onze liefde een prachtig nieuw leven heeft gemaakt en we kunnen niet wachten totdat deze ultieme zegening arriveert,' aldus het uitzinnige Victoria's Secret model.

'Ons sprookje houdt maar niet op! Terwijl onze liefde groeit kunnen Sterling en ik niet wachten om deze met de kleine te delen.' Eerder dit voorjaar stond de zwangere Chanel nog op Coachella met haar beste vriendin en tevens nieuwe moeder, Vogue model Rose Bertram. Destijds droeg ze een losvallende tuniek met shorts over haar groeiende baby bump.

Khloé Kardashian deelt eerste beelden van dochtertje True

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten