Vogue
Prins Harry eerlijk over gezinsplannen met Meghan Markle

cultuur

Prins Harry eerlijk over gezinsplannen met Meghan Markle

Datum
Auteur
Door de redactie
Getty Images

Als er een ding zeker is, is dat prins Harry en Meghan Markle binnenkort aan hun gezinsuitbreiding willen beginnen. Beiden zijn altijd open geweest over hun wens om een familie te starten. Zo zei Harry in een interview met BBC: 'Ik denk dat we uiteindelijk, stap voor stap, een gezin willen stichten in de nabije toekomst.' Tijdens hun reis door Ierland vroeg en kreeg een nieuwsgierige dame een antwoord op haar vraag of het Britse koppel een groot gezin wilde. Prins Harry's antwoord was klaar en duidelijk. 

Eerlijk antwoord

Beiden zijn dol op kinderen en nu de buzz rond de royal wedding voorbij is, kan het wel eens zijn dat prins William en Kate Middleton's kinderen George en Charlotte snel een nieuw speelkameraadje mogen verwachten. Tijdens hun bezoek aan de Gaelic Athletic Association in Ierland  vroeg een nieuwsgierige dame aan Harry: 'Mijn man heeft ook rood haar en hij heeft me vijf kinderen gegeven - wanneer gaan jij en Meghan een gezin starten?' De vrouw liet er duidelijk geen gras over groeien, maar kreeg dan ook wat.

Prins Harry en Meghan Markle ontmoeten kinderen van de Gaelic Athletic Association tijdens hun bezoek aan Ierland.
Zowel Harry en Meghan zijn eerlijk over hun kinderwens.

Grote kinderwens

De vrouw in kwestie, Elaine Adam-Stewart, vertelde aan People dat Harry niet meteen droomt van een groot gezin. 'Toen ik hem dat vroeg lachtte hij en zei ''vijf kinderen? Dat is wat veel."' Vorig jaar bekende de 33-jarige prins Harry nog in een interview aan The Telegraph dat hij een grote kinderwens heeft. 

Candice Swanepoel wijst bodyshamers na haar zwangerschap terecht

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten