Vogue
Prins Harry komt naar Nederland voor de AIDS2018 conferentie

cultuur

Prins Harry komt naar Nederland voor de AIDS2018 conferentie

Datum
Auteur
Door de redactie
Getty Images

Prins Harry zal deze maand Amsterdam bezoeken. De hertog van Sussex is in de Nederlandse stad om de internationale AIDS2018 conferentie te bezoeken. Daar zal hij met jonge mensen praten over leven met HIV in Zuid-Afrika.

Bezoek

Op 23 en 24 juli zal prins Harry Nederland bezoeken. Hij zal niet alleen deelnemen aan een discussie, maar zal ook samen met Sir Elton John onderdeel zijn van een plenaire sessie. Daarin wordt The MenStar Coalition - een initiatief van verschillende wereldwijde financiers - bekendgemaakt. In 2016 was de hertog ook al eens aanwezig bij een aidsconferentie, in het Zuid-Afrikaanse Durban.

Protestmars

Aidsactivisten vanuit heel de wereld beginnen zondag met een negen dagen durende protestmars van Brussel naar Amsterdam. De demonstranten lopen het laatste deel van de mars door het centrum van de hoofdstad, aan de vooravond van de internationale aidsconferentie. Naar verwachting loopt prinses Mabel, die zich al jaren inzet voor de strijd tegen aids, mee in Amsterdam. Zij zal het publiek ook toespreken.

Waarom het extra speciaal is dat prins Louis vandaag wordt gedoopt

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten