Vogue
Reese Witherspoon gaat Oprah achterna en komt met eigen interviewprogramma

cultuur

Reese Witherspoon gaat Oprah achterna en komt met eigen interviewprogramma

Datum
Auteur
Door de redactie
Getty Images

Ze acteert, schrijft boeken, ontwerpt kleding en heeft haar eigen film- en televisieproductiebedrijf Hello Sunshine. De Amerikaanse Reese Witherspoon is al lang niet meer de actrice uit Legally Blonde. De Oscar-winnende Witherspoon krijgt nu haar eigen interviewprogramma waarin ze inspirerende vrouwen spreekt over hun carrières.

Bekende gasten

De show, die Shine On With Reese zal heten, gaat 17 juli in première en vrouwelijke baanbrekers uit de creatieve sector ontvangen. Zelf draait de actrice al jaren mee in Hollywood en is ze een voorspreker van vrouwenrechten. Ze is ook een van de oprichters van de Time's Up-beweging, naast bekende gezichten zoals regisseur Shonda Rhimes en actrices Natalie Portman en Kerry Washington. Witherspoon schreef vorig jaar nog een krachtige essay, in het kader van haar covershoot voor de Amerikaanse Glamour, waarin ze zegt klaar te zijn met de negatieve connotatie die verbonden is met de ambitieuze vrouw. In de wekelijkse afleveringen van Shine On With Reese kun je gasten als Dolly Parton, Pink, America Ferrera en Cleo Wade verwachten. De show zal te zien zijn op het Amerikaanse on-demandkanaal 'Hello Sunshine Video on Demand'

Big Little Lies

De 42-jarige actrice is naast haar nieuwe televisieprogramma ook bezig met de opnames van de derde Legally Blonde-film. Ze zal binnenkort ook samen met collage-actrice Jennifer Aniston een ochtendshow voor Apple hosten. En het beste nieuws is dat ze ook weer te zien zal zien als Madeline Martha Mackenzie in het tweede seizoen van Big Little Lies.

Meghan Markle woont doop van prins Louis bij in olijfgroene Ralph Lauren

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten