Vogue
Romee Strijd is klaar voor Coachella in een snoepjesroze jumpsuit met belt bag

cultuur

Romee Strijd is klaar voor Coachella in een snoepjesroze jumpsuit met belt bag

Datum
Instagram Stories @romeestrijd

Dit weekend vindt het populaire muziekfestival Coachella weer plaats in Californië. En ook Victoria's Secret angel Romee Strijd is klaar voor het festijn, in een snoepjesroze jumpsuit, witte belt bag en spierwitte Paladiums begaf Romee zich van New York naar L.A. voor het festival.  ‘On my way to Coachella like…’ luidt het onderschrift bij haar Instagram-post. 

Op Women’s Wear Daily geeft Romee een aantal last-minute festivaltips, die ook prima van toepassing zijn voor festivalgangers die gewoon in Nederland blijven dit jaar. ‘Neem een trui mee voor ’s nachts en neem vooral geen tas mee, alleen een belt bag [gelukkig zijn microbags en fannypacks weer in de mode deze zomer]. Zorg ervoor dat je goed bent voorbereid met alle polsbandjes en alles wat je nodig hebt zodat je ultiem kunt genieten.’

Instagram Stories @romeestrijd

Mocht je wel op Coachella zijn, dan is het volgens Strijd een must-do om een foto te nemen met de palmbomen en het reuzenrad op de achtergrond. ‘De typische Coachella foto.’ Het belooft inderdaad weer een waar spektakel te worden op Instagram, met de jaarlijks vele celebrities en modellen die zich traditiegetrouw twee weekenden in april naar het gifgroene gazon bij de stad Indio begeven. Maar naast alle exclusieve pop-ups van merken als Sephora tot Levi's draait het uiteraard in eerste instantie om de muziek, dit jaar van onder andere Beyoncé, Post Malone en the Weeknd. Niet in Amerika momenteel? Kijk optredens live op Youtube, of hou gewoon de overload aan bloemenkransen op je Instagramfeed in de gaten.

Ook een festival bezoeken deze zomer? Vogue’s beautydirector Karen van Ede geeft alvast de beste festival beautytips voor je dit jaar, zoals parfum voor je haar wat het tegen de zon beschermt.

Khloe Kardashian is bevallen van haar eerste kind

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten