Vogue
Sade brengt voor het eerst in 7 jaar nieuw nummer uit voor Disney film met Oprah Winfrey

cultuur

Sade brengt voor het eerst in 7 jaar nieuw nummer uit voor Disney film met Oprah Winfrey

Datum
Auteur
Zoe Rosielle
Getty Images

De nieuwste film uit de Disney-koker just got a whole lot better. De 100-miljoen dollar productie A Wrinkle In Time, een project van regisseur Ava DuVernay met een sterrencast van o.a. Oprah Winfrey (!), Reese Witherspoon, Mindy Kaling en Chris Pine, komt op 4 april uit in de Nederlandse bioscopen en gisteren werd bekend dat muziekicoon Sade een bijdrage heeft geleverd aan de soundtrack. 

Sade's back

Via Twitter maakte regisseur Ava DuVernay bekend dat Sade Adu voor het eerst in zeven jaar weer een nummer uitbrengt, en wel voor de soundtrack van A Wrinkle In Time. De rest van de soundtrack bestond al uit bijdragen van Sia, Kehlani en DJ Khaled met Demi Lovato. Maar het nieuws van Sade's bijdrage, een nummer getiteld 'Flower of the Universe', deed ons naar adem happen. De Nigeriaans-Britse zangeres en haar smooth operator stem zijn alweer te lang van het toneel verdwenen, zo vindt ook Drake, alhoewel het luisteren naar klassiekers als No Ordinary Love, The Sweetest Taboo en King Sorrow natuurlijk nooit verveelt. 

We rusten pas totdat we het nummer daadwerkelijk gehoord hebben, maar kijk voor nu hieronder de trailer van A Wrinkle In Time met – hadden we dat al gezegd?? – Oprah. 

Prins William verscheen gister op een motor, en is even het sekssymbool van weleer

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten