Vogue
Cameron Diaz stopt toch niet met acteren, zegt Selma Blair

cultuur

Cameron Diaz stopt toch niet met acteren, zegt Selma Blair

Datum
Getty Images

Update 13 maart: Via Twitter heeft Selma Blair laten weten dat ze haar opmerking over Cameron – 'Cameron is gestopt met acteren. Ze zei "I'm done."' – als grap bedoelde. 'Breaking news!' tweette Selma. 'Jongens alsjeblieft, ik maakte een grap in het interview. Cameron Diaz stopt niet met wat dan ook. En nog meer breaking news: ik neem bij deze ontslag als Cameron Diaz's woordvoerder.' Hopelijk is met deze geestige opmerking het misverstand opgelost. En hopelijk betekent dit dat we nog een sprankje hoop kunnen hebben om Diaz op het witte doek terug te zien.

Oorspronkelijk artikel 12 maart: Volgens de Britse nieuwswebsite The Metro stopt Cameron Diaz met acteren. Vriendin en collega Selma Blair zegt in een interview dat er geen vervolg komt op de film The Sweetest Thing, waarin zowel Blair als Diaz te zien zijn. Ze onthult ook dat Cameron waarschijnlijk nooit meer op het witte doek zal schitteren.

'I'm done'

In een interview met The Metro zegt Blair dat Cameron helemaal klaar is met acteren. ‘Ik was onlangs lunchen met Cameron. We haalden herinneringen op aan onze film The Sweetest Thing. Ik zou graag een vervolg maken, maar Cameron is gestopt met acteren. Ze zei: “I’m done". Na haar laatste film Annie kondigde de 45-jarige Diaz in 2014 een break aan en was een aantal jaar niet op het witte doek te zien. Nu blijkt dat de actrice definitief is gestopt met acteren. Een anonieme bron vertelt in een interview met Daily Star dat Cameron nog steeds veel aanbiedingen krijgt, maar deze afslaat. ‘Cameron wordt overspoeld met filmscripts, maar ze is gewoon niet geïnteresseerd. Ze is gelukkig, verliefd en probeert zoveel mogelijk te genieten van haar vrijheid en vrije tijd.'

Ontwerper Mart Visser is burgemeester van Zandvoort

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten