Vogue
Cameron Diaz bevestigt dat ze toch gestopt is met acteren

cultuur

Cameron Diaz bevestigt dat ze toch gestopt is met acteren

Datum
Getty Images

Update 30 maart: Na alle wisselende verhalen weten we bijna niet meer wat we moeten geloven, maar Cameron Diaz lijkt nu toch officieel te bevestigen dat ze ‘met pensioen is' wat betreft acteren. Dit gaf de 45-jarige actrice toe in een interview dat Entertainment Weekly afgelopen donderdag publiceerde, met Cameron en The Sweetest Thing-collega's Selma Blair en Christina Applegate. Toen Christina vroeg naar een reünie van de filmcast, antwoordde Diaz: ‘Wat een goed idee, ik doe mee. Ik ben toch eigenlijk met pensioen, dus ik zou jullie graag vaker zien dames.’ Had Selma dan toch gelijk.

Update 13 maart: Via Twitter heeft Selma Blair laten weten dat ze haar opmerking over Cameron – 'Cameron is gestopt met acteren. Ze zei "I'm done."' – als grap bedoelde. 'Breaking news!' tweette Selma. 'Jongens alsjeblieft, ik maakte een grap in het interview. Cameron Diaz stopt niet met wat dan ook. En nog meer breaking news: ik neem bij deze ontslag als Cameron Diaz's woordvoerder.' Hopelijk is met deze geestige opmerking het misverstand opgelost. En hopelijk betekent dit dat we nog een sprankje hoop kunnen hebben om Diaz op het witte doek terug te zien.

Oorspronkelijk artikel 12 maart: Volgens de Britse nieuwswebsite The Metro stopt Cameron Diaz met acteren. Vriendin en collega Selma Blair zegt in een interview dat er geen vervolg komt op de film The Sweetest Thing, waarin zowel Blair als Diaz te zien zijn. Ze onthult ook dat Cameron waarschijnlijk nooit meer op het witte doek zal schitteren.

'I'm done'

In een interview met The Metro zegt Blair dat Cameron helemaal klaar is met acteren. ‘Ik was onlangs lunchen met Cameron. We haalden herinneringen op aan onze film The Sweetest Thing. Ik zou graag een vervolg maken, maar Cameron is gestopt met acteren. Ze zei: “I’m done". Na haar laatste film Annie kondigde de 45-jarige Diaz in 2014 een break aan en was een aantal jaar niet op het witte doek te zien. Nu blijkt dat de actrice definitief is gestopt met acteren. Een anonieme bron vertelt in een interview met Daily Star dat Cameron nog steeds veel aanbiedingen krijgt, maar deze afslaat. ‘Cameron wordt overspoeld met filmscripts, maar ze is gewoon niet geïnteresseerd. Ze is gelukkig, verliefd en probeert zoveel mogelijk te genieten van haar vrijheid en vrije tijd.'

Stoere portretten en uitbundige mode in de fifties en sixties in West-Afrika in FOAM Fotografiemuseum

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten