Vogue
Een middag op stand naar het museum met het Viktor & Rolf VIP-arrangement

cultuur

Een middag op stand naar het museum met het Viktor & Rolf VIP-arrangement

Datum
Auteur
Door de redactie
Viktor & Rolf - Couture Lente/Zomer 2015 - InDigital.

Als de nieuwe tentoonstelling in de Kunsthal RotterdamViktor&Rolf: Fashion Artists 25 years’ nog niet genoeg V&R voor je is, kun je vanaf vrijdag 1 juni naar de expositie met een VIP-arrangement. Voor 25 euro per persoon krijg je een entreeticket, glas champagne en een speciale goodie voor Vogue-lezers: een set Viktor&Rolf pins (in totaal ter waarde van 41 euro).

Madonna

De expositie is een viering van het feit dat ontwerpersduo Viktor Horsting en Rolf Snoeren 25 jaar in het modevak zitten met hun label. Vanaf gisteren (27 mei) is de overzichtstentoonstelling geopend, met daarin de meest iconische werken uit hun carrière. Onder meer 45 haute couture stukken, speciaal ontworpen kostuums voor ballet- en operavoorstellingen, en custom made looks voor Madonna en prinses Mabel zijn te bewonderen in de Kunsthal. 

Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years, Kunsthal Rotterdam, foto Team Peter Stigter.

Non-verbale taal

Het is de eerste keer dat al het werk van de ontwerpers samen komt, door Loriot bij elkaar gesprokkeld uit het eigen archief, Groninger Museum, Centraal Museum in Utrecht, Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam en diverse internationale musea. De expositie is eerder met succes onthaald in Melbourne, maar op een andere manier, volgens Thierry-Maxime Loriot. ‘It’s gonna be similar, but it’s gonna be very different,’ zei de Canadese gastcurator eerder aan Vogue. ‘Ik hou er niet van om twee keer hetzelfde te doen. Hun boodschap is voor mij net zo belangrijk als hun kleding en de manier waarop ze aan een collectie beginnen te werken, is uniek, dat is ook te zien.’ Hij werkte twee jaar lang intensief samen met Viktor&Rolf. ‘Een groot plezier, ze hebben een fantastisch gevoel voor humor. (…) Ze zijn erg gesynchroniseerd in hun ideeën. Ze hoeven elkaar maar aan te kijken om te weten wat de ander bedoelt.’

De V&R pins bij het VIP-arrangement, ontworpen door Georgia Perry

De tentoonstelling Viktor & Rolf: Fashion Artists 25 Years is van 27 mei tot 30 september te zien in de Kunsthal Rotterdam. Tickets en het VIP-arrangement zijn online te koop. Het VIP-arrangement is geldig van 1 juni tot 30 juni, dus wees er snel bij!

Victoria Beckham over waarom ze niét lachte tijdens royal wedding

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten