Vogue
Vogue’s festival guide: het beste van Appelsap

cultuur

Vogue’s festival guide: het beste van Appelsap

Datum
070 Shake

Het is dit weekend weer tijd voor Amsterdams grootste hiphopfestival: Appelsap. Het begon ooit met een buurtfeestje in het Oosterpark, maar groeide uit tot een dansfeest van jewelste. Vandaag vindt het festival plaats in het Flevopark. Dit zijn de acts – naast Lil Wayne natuurlijk - die je dit jaar niet mag missen. Sneakers aan, fanny pack om en gaan.

Dave & J Hus
Noisey Stage

De Londense rappers Dave en J Hus brachten dit jaar samen het nummer “Samantha” uit, met succes. Dave maakte ooit een nummer met Drake, Wanna Know, waardoor het Britse jonge talent op ieders muziekradar kwam te staan. Hij zal samen met landgenoot J Hus optreden op de Noisey-stage.

Rotjoch United met oa: Kempi, Fresku en Louivos
Mainstage
Rotjoch brengt voor de tweede keer de tofste acts van Nederland samen op Appelsap. Bekende rappers zullen samen het grote podium bestijgen. Roy Michael Reymound, beter bekend onder zijn artiestennaam Fresku, is tegenwoordig naast rapper ook cabaretier en regelmatig te zien in De Wereld Draait Door. Hij betreedt het podium onder andere met rapper van het eerste uur, Kempi.

070 SHAKE 
Noisey Stage
Getipt door de programmeur van Appelsap: 070 Shake, een van de weinige vrouwen op het program van Appelsap. Met haar unieke sound (en looks) weet de 19-jarige Shake uit New Jersey de hiphopscene in rap tempo te veroveren.

Crazy Cousinz
Boiler room stage
Nog een tip van de programmeur: Crazy Cousinz. Dit muzikale talent zal UK Funk ten gehore brengen op de Boiler Room Stage. Laat je verrassen.

Vogue exclusive: Shanice van de Sanden over wat het betekent om een winnende Oranjeleeuwin te zijn

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten