Vogue
Zijn Meghan Markle en Prins Harry nu nog een stapje dichterbij een verloving?

cultuur

Zijn Meghan Markle en Prins Harry nu nog een stapje dichterbij een verloving?

Datum
Getty Images

Meghan Markle, de vriendin van de Britse prins Harry, zou koningin Elizabeth al ontmoet hebben, zo 'onthult' US Weekly in een nieuw artikel. 

Gecharmeerd

Uiteraard moeten we dit nieuws met een korreltje zout nemen, want 'anonieme bronnen' zouden dit aan het Amerikaanse medium kenbaar hebben gemaakt. Maar volgens deze bronnen zou Markle de koningin begin deze maand ontmoet hebben op haar buitenverblijf Balmoral in Schotland. Buckingham Palace heeft dit nieuws tot nu toe niet bevestigd. Maar als het klopt, dan is het een teken dat de relatie van Harry en Meghan zeer serieus is en dat er mogelijk op korte termijn een volgende stap (een verloving?) door het koppel gezet zal worden. Een audiëntie met de koningin zou een van de punten zijn die Harry en Meghan zouden moeten afgaan voor een verloving kan worden aangekondigd. Het stel is nu ruim een jaar bijelkaar: Kate Middleton mocht de koningin pas na vijf jaar ontmoeten, hoewel zij en William destijds mid-twintigers waren dus de koningin wellicht langer gewacht heeft om de relatie met een ontmoeting te bevestigen.

Volgens de bron is was de koningin gecharmeerd van Meghan: 'het ging goed,' aldus de bron. 'Het zal zeker de eerste zijn in een lange reeks ontmoetingen'.

Behati Prinsloo en Adam Levine verwachten hun tweede kindje

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten