Vogue
Van latte tot lunch: 24 uur in Breda volgens Nikkie Plessen

cultuur

Van latte tot lunch: 24 uur in Breda volgens Nikkie Plessen

Datum
Auteur
Nikkie Plessen
Nikkie Plessen

Inmiddels tour ik aardig het land door met de opening van zoveel nieuwe stores! Zo kan ik vandaag bekend maken dat we binnenkort in Breda (in de Ridderstraat) de deuren openen van de vijftiende NIKKIE Brand Store! Ik ben zelf al even op onderzoek uitgegaan om de hotspots van Breda te ontdekken, mocht je er binnenkort een dagje vertoeven.

Latte Macchiato's en Franse menukaarten

Mijn tips voor een gezellig dagje Breda? Ik begin iedere dag met minstens twee latte Macchiato's. 140 meter van onze winkel vind je het koffietentje Inspire Coffee Company. Latte Macchiato en croissants, check! Lunchen doe ik bij Brasserie Bardot op het van Coothplein. De brasserie ligt op 5 minuten loopafstand van onze store. Ideaal! Ze hebben een Franse kaart en de sfeer is er onwijs goed. Je kunt er zelfs de hele dag buiten zitten want ze hebben een verwarmd zonneterras.

Voor een culinair avondje moet je naar Restaurant Zuyd op de Ginnekenweg. De Ginnekenweg is echt één van de gezelligste straten van Breda. Zuyd is een goede spot om je dagje Breda mee af te sluiten.

Na Breda is het de komende weken weer verre van rustig in mijn agenda: ik vertrek binnenkort weer Azië, maak plannen voor onze business in Duitsland, er zijn calls voor internationale fotoshoots gepland en we hebben ook een fijne 'short break' met de familie. Keep you posted…

Vogue Living gaf een groots huisfeest: bekijk de film

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten